Digital Signage bij MakeMyDay

Digital signage

Welkom bij Display4All, waar we u graag de kracht van digital signage laten zien. Digital signage, ook wel bekend als narrowcasting, is een revolutionaire manier om informatie te communiceren via dynamische beeldschermen. Of het nu gaat om het verhogen van uw verkoop, vergoten van uw merkzichtbaarheid, het verbeteren van de klantbetrokkenheid of het stroomlijnen van interne communicatie, onze oplossingen bieden een veelzijdige en effectieve manier om uw boodschap over te brengen. Ontdek hoe u met Display4All uw bedrijf naar nieuwe hoogten kunt tillen met innovatieve digital signage oplossingen.

SAMSUNG
Sharp-Be-Original
LG
CTOUCH
Philips
ibt

Wat is digital signage?

Digital signage is een geavanceerde vorm van communicatie die informatie, advertenties of andere content dynamisch weergeeft via digitale displays. De displays kunnen variëren van LED-schermen tot LCD-panelen. Deze worden vaak ingezet in verschillende omgevingen, zoals winkels, bedrijven, openbare ruimtes of evenementen.

Met digital signage kunnen organisaties hun boodschappen snel aanpassen en op afstand beheren, waardoor ze flexibiliteit en impact kunnen vergroten. Vandaar dat dit een populaire oplossing is voor verschillende branches zoals de retail, horeca en de zorg.

Digital signage kan heel breed maar ook juist heel nauwkeurig ingezet worden. In principe is het een mooie en moderne manier om uw communicatie te richten op een specifieke doelgroep op een specifieke plaats.

Algemeen-Brochure-Display4all

Ontdek wat wij voor uw organisatie kunnen doen!

  Narrowcasting Schermen Voorbeeld

  Waarom investeren in digital signage?

  Digital signage is de meest effectieve manier om de aandacht van klanten te trekken en de verkoop te stimuleren. Het maakt het eenvoudiger om klanten naar uw bedrijf te lokken en het stimuleert om tot aankoop over te gaan. Het is is een krachtige methode om klanten betrokken te houden en hen dieper in de winkelervaring te betrekken. In een tijd waarin we gewend zijn aan schermen, is het verstandig om deze digitale beleving ook in uw fysieke winkel toe te passen.

  Bewegende content trekt van nature de meeste aandacht. Met digital signage kunt u dynamische inhoud tonen die emoties oproept en actie stimuleert. Of het nu gaat om prikkelende video's of het communiceren van acties, via onze software kunt u gemakkelijk bepalen wat er op de schermen wordt weergegeven. Het voordeel? De content blijft in beweging, waardoor ook uw klanten in beweging blijven. Als u het goed aanpakt, zet uw klant na het zien van de content de stap naar actie en aankoop, en wordt uw bedrijf beter onthouden.

  De voordelen van digital signage:

  • Warm welkom heten van bezoekers
  • Promoten van aanbiedingen of acties
  • Product of merk filmpjes (branding)
  • Afwijkende openingstijden
  • Wachttijden communiceren
  • Gebruik maken van wegbewijzering
  • Nieuwe producten of diensten promoten
  • Uw belangrijkste KPI's tonen
  • Eenvoudig aan de slag met marketing
  • Lokaal verkeersinformatie tonen
  i-TV Live

  Alles in de hand met digital signage software van Display4All

  Het mooie van onze digital signage sofware is dat u, als gebruiker gemakkelijk kunt inloggen via desktop, mobiel of tablet. U kunt dan direct de fragmenten en programmering aanpassen of wijzigen, waardoor u altijd controle heeft over uw uitzending.

  Pas de fragmenten, programma’s en de afspeellijsten aan op relevante momenten gedurende de dag, week of locatie. Alle digital signage schermen worden aangestuurd vanuit één beheerdersconsole. Zo houdt u de controle over de uitzendschema’s en kan er eenvoudig worden ingespeeld op actualiteiten.

  Prins-Maurits-LED-Schermen-Display-1024×887 (1)

  Ook op zoek naar een passende oplossing?

  Het mag nu wel duidelijk zijn dat digital signage onwijs veel externe communicatie toepassingen heeft. Maar hoe zit het met de interne communicatie? Het gebruik van interne communicatie resulteert direct in een grotere betrokkenheid van uw medewerkers. Door belangrijke informatie op een visueel aantrekkelijke manier weer te geven op drukke locaties, trekt u meteen de aandacht. Medewerkers lezen de boodschappen op het scherm vaker en op een meer natuurlijke wijze.

  Voorbeelden van digital signage voor interne communicatie zijn onder andere:

  1. KPI's
  2. Nieuwe productinformatie
  3. Interne aankondigingen
  4. Vacatures
  5. Jubilea en verjaardagen
  6. Introductie van nieuwe medewerkers

  Voor elke locatie binnen uw bedrijf kunnen we een passend scherm vinden, waardoor u uw interne communicatie optimaal kunt benutten.

  Kantoor Display4all

  Altijd een oplossing op maat

  Misschien wilt u iets unieks, een aanpassing, of misschien zelfs maatwerk narrowcasting. Met onze jarenlange ervaring gaan we geen uitdaging uit de weg. We ontwikkelen oplossingen op maat zoals prachtige templates die passen bij uw eigen huisstijl. We nodigen u dan ook graag uit om vrijblijvend contact met ons op te nemen als u gebruik wilt gaan maken van digital signage!

  Gebruikmaken van de digital signage oplossing?