zTV-startV2

interactief tv-kijken, met I-tv voor zakelijk gebruik

zTV is interactieve tv voor zakelijk gebruik. Deze dienst combineert interactief tv-kijken met bedrijfsinformatie tonen. Zo krijgen uw bezoekers, gasten en medewerkers een perfecte entertainment ervaring én worden zij optimaal voorzien in hun informatie behoefte. Display4all heeft in samenwerking met KPN een  Narrowcasting module ontwikkeld die is toegevoegd aan zTV. Hiermee kunt u als gebruiker een Narrowcasting kanaal combineren in uw zakelijke tv pakket.

Naast interactief tv-kijken biedt deze dienst ook diverse slimme zakelijke functionaliteiten. zTV Interactief van KPN is internet provider-onafhankelijk en verkrijgbaar als tv-dienst only of in combinatie met een KPN Internet abonnement. De 50+ populaire tv- en radiozenders zitten in het basispakket, interactief kijken is de standaard, en u maakt makkelijk en snel een eigen zender of bedrijfspagina.

 

Wat kunt u met
Narrowcasting
van mijn i-TV?

Communiceer helder en gemakkelijk bedrijfsinformatie via schermen. Combineer tv-kijken met bedrijfsinformatie op meerdere schermen en op grote locaties. Groepeer schermen digitaal en toon eigen mediacontent. Een tekstbanner, een eigen (video) kanaal, een informatiezender en RSS-feed behoren tot de opties. Zo is iedereen altijd op de hoogte van het laatste bedrijfsnieuws.

 

Neem contact op
Narrowcasting-Brochure-Display4all

Ontdek wat een reclamezuil voor uw organisatie kan doen!

  Vergaderruimte-inrichting-007-1024×609

  Bepaal maandelijks hoeveel tv-abonnementen
  er nodig zijn

  Dit is het geschikte zakelijk tv-abonnement voor alle seizoensgebonden sectoren. Maandelijks bepaalt de klant met hoeveel tv’s gekeken wordt. Daarom is deze dienst zeer geschikt voor de hospitality sector. Zo zit u nergens aan vast. Met zTV Interactief kiest u voor controle en een kosten efficiënte hospitality tv-oplossing.

  Direct aansluiten op 
de bestaande internetverbinding

  Direct aansluiten op
  de bestaande internetverbinding

  Deze dienst is provider onafhankelijk. Dit geeft vrijheid om aan te sluiten op elke bestaande open internetverbinding. Door de snelle Plug en Play installatie kijken uw klanten binnen minuten naar haarscherp beeld. Het tv en radio signaal wordt geleverd via het internet en werkt op account basis. Met minimaal 6 MBit/s bandbreedte kijkt u al in HD kwaliteit zakelijk en interactief televisie.

  Gebruikmaken van zTV?

   Bekijk meer producten

   Narrowcasting

   Narrowcasting is het meest innovatieve infokanaal binnen en buiten uw organisatie!

   Lees meer

   WelkomTV

   Onze digitale displays zijn beschikbaar in vele uitvoeringen en voor iedereen mogelijk.

   Lees meer

   ZorgTV

   Al ruim 20 jaar is Display4all actief op het gebied van digitale communicatie in zorginstellingen.

   Lees meer

   iTV Live

   U creëert uw eigen TV-kanaal waarmee u uw doelgroep bereikt.

   Lees meer