Combineer zakelijk informeren met Narrowcasting via mijn i-TV
met tv-kijken van Zakelijk TV Interactief van KPN

zTV is interactieve tv voor zakelijk gebruik. Deze dienst combineert interactief tv-kijken met bedrijfsinformatie tonen. Zo krijgen uw bezoekers, gasten en medewerkers een perfecte entertainment ervaring én worden zij optimaal voorzien in hun informatie behoefte. Display4all heeft in samenwerking met KPN een  Narrowcasting module ontwikkeld die is toegevoegd aan zTV. Hiermee kunt u als gebruiker een Narrowcasting kanaal combineren in uw zakelijke tv pakket.

Naast interactief tv-kijken biedt deze dienst ook diverse slimme zakelijke functionaliteiten. zTV Interactief van KPN is internet provider-onafhankelijk en verkrijgbaar als tv-dienst only of in combinatie met een KPN Internet abonnement. De 50+ populaire tv- en radiozenders zitten in het basispakket, interactief kijken is de standaard, en u maakt makkelijk en snel een eigen zender of bedrijfspagina.

Wat kunt u met Narrowcasting van mijn i-TV?

Communiceer helder en gemakkelijk bedrijfsinformatie via schermen. Combineer tv-kijken met bedrijfsinformatie op meerdere schermen en op grote locaties. Groepeer schermen digitaal en toon eigen mediacontent. Een tekstbanner, een eigen (video) kanaal, een informatiezender en RSS-feed behoren tot de opties. Zo is iedereen altijd op de hoogte van het laatste bedrijfsnieuws.

Bepaal maandelijks hoeveel tv-abonnementen er nodig zijn

Dit is het geschikte zakelijk tv-abonnement voor alle seizoensgebonden sectoren. Maandelijks bepaalt de klant met hoeveel tv’s gekeken wordt. Daarom is deze dienst zeer geschikt voor de hospitality sector. Zo zit u nergens aan vast. Met zTV Interactief kiest u voor controle en een kosten efficiënte hospitality tv-oplossing.

Direct aansluiten op de bestaande internetverbinding

Deze dienst is provider onafhankelijk. Dit geeft vrijheid om aan te sluiten op elke bestaande open internetverbinding. Door de snelle Plug en Play installatie kijken uw klanten binnen minuten naar haarscherp beeld. Het tv en radio signaal wordt geleverd via het internet en werkt op account basis. Met minimaal 6 MBit/s bandbreedte kijkt u al in HD kwaliteit zakelijk en interactief televisie.

Over Display4All

Display4All heeft een voor ieder vraagstuk de juiste oplossing gericht op digitale televisie.

Wij staat al meer dan 20 jaar garant voor uitstekende narrowcasting en talloze succesvolle projecten. Dit doen wij in een brede doelgroep binnen ondernemingen, overheid, hogescholen en universiteiten, ziekenhuizen en financiële instellingen.

Naar over ons

Bekijk meer producten

Ruimtereservering
Gebruik maken van een vergaderruimte op kantoor? Reserveer online uw ruimte.

Videoconferentie oplossingen
Dé manier om online te vergaderen. Thuis, op kantoor of waar dan ook.

Digitale receptie
Uw bezoekers professioneel ontvangen en te helpen met hun bezoek.

ZorgTV
Uitgebreid informatie- of televisiekanaal speciaal ontwikkeld voor.

Display4all HOREN, ZIEN EN GENIETEN

Display4all is al ruim 20 jaar een landelijk opererende specialist op het gebied van Audiovisuele oplossingen.

Heliotroopring 500
3316 KG Dordrecht

Telefoon: 078 677 11 11
Email: info@display4all.nl

Instagram
YouTube
LinkedIn