RoomBookingStart

Room Booking, Efficient gebruik maken van vergaderruimtes


Met Room Booking van Display4All maakt het u nog makkelijker om uw (vergader)ruimtes online of via applicaties te kunnen beheren, reserveren of annuleren. U hoeft zich nergens zorgen over te maken bij het gebruik van Room Booking oplossingen.

Online een ruimte boeken voor een overleg of een afspraak is nu nog gemakkelijker.

Headfirst-350×350
Brivec-350×350
Aafje-350×350
Leonardo-Hotels-350×350
Humly-VB002
HUMLY ROOM DISPLAY

Op het heldere 8 inch display is alle nodige informatie eenvoudig te lezen en door de handige RGB LED’s op de achterzijde ziet u in één blik of een ruimte beschikbaar is of niet. Op het beeldscherm is bijvoorbeeld te zien wie de ruimte heeft geboekt en hoe lang de ruimte bezet is. Tevens kan het display helpen met het vinden van een ruimte die nog beschikbaar is.

 

GoBright-VB001
GOBRIGHT ROOM BOOKING

GoBright Room Booking is een gebruiksvriendelijk softwaresysteem dat inzicht geeft in alle (vergader)ruimtes op kantoor. Het geeft de bezettingsstatus, de capaciteit van de ruimte en de faciliteiten van de ruimte aan.

 

Joan-VB001
JOAN ROOM BOOKING

Deze E-paper 6 inch touchscreen met LED-licht toont de reserveringen en cancelt deze automatisch wanneer men niet aanwezig is. Het Joan 6 reserveringssysteem is oplaadbaar en zeer energiezuinig. Het touchscreen met LED-licht bevat namelijk een 5400 mAh accu die na 5-7 uur opladen tot wel 3 maanden meegaat. 

 

JoanRuimtereservering

WAAROM JUIST NU ROOM BOOKING TOEPASSEN?

De kantoorcultuur is bij veel bedrijven in hoog tempo veranderd. Er wordt meer vanuit huis gewerkt en kantoren worden flexibel in gezet. Het wisselen van plaats en tijdsonafhankelijk werk heet hybride werken. Er is een grote vraag naar oplossingen die frustraties verminderen en tijd besparen als het aankomt op het boeken van (flex) werkplekken, vergaderruimtes, overige ruimtes en zaken als parkeerplaatsen. Hiervoor hebben wij altijd een passende oplossing in huis. Graag presenteren wij u dan ook Humly Room Booking Displays, GoBright of Joan!

Roommanagement-Brochure-Display4all

Ontdek wat een Room Booking voor uw organisatie kan doen!

  ROOMBOOKING DISPLAY

  ROOMBOOKING DISPLAY

  Room Booking displays van Humly, GoBright en Joan helpen je bij het vinden van de juiste ruimte die je online hebt geboekt of je wordt verwezen naar een beschikbare ruimte. Duidelijk wordt aangetoond wie de kamer heeft geboekt en voor hoelang. Onderbrekingen worden geminimaliseerd tijdens lopende vergaderingen en minder frictie bij het reserveren van vergaderruimtes. Het tijdloze ontwerp past perfect in moderne kantoren.

  DeskBookingRoomBooking

  Desk Booking

  Naast het gebruik van Room Booking zijn er ook mogelijkheden van Humly en GoBright bij het gebruik van flexibele werkplekken. Naast het reserveren van ruimtes kunt u ook online een werkplek reserveren. Controleer de bezetting van werkplekken en reserveer je favoriete werkplek online.

  HumlyWayfinding

  Wayfinding

  Wayfinding zorgt ervoor dat je bezoeker en/of collega snel op de juiste plek van bestemming op (kantoor- of vergader)locatie is. Humly, GoBright en Joan hebben een slimme softwareoplossing voor Wayfinding beschikbaar. Bij de receptie kan bijvoorbeeld een scherm worden toegepast zodat zonder tussenkomst van personen direct de weg naar de juiste ruimte wordt gevonden.

  Een goed ontworpen bewegwijzeringssysteem zorgt voor duidelijkheid, efficiëntie en een positieve ervaring voor iedereen die de locatie betreedt.

  Controle panel

  Control Panel

  Met de controlepaneel van Humly en GoBright kunt u eenvoudig de toepassingen beheren. Middel het open API is het mogelijk om diepe en naadloze integraties te bouwen met andere oplossing. De beveilig van dit systeem staat hoog in het vaandal.

  Nog even in het kort

  Nog even in het kort

  Heb je interesse in het gebruik van Room Booking Oplossingen zoals een vergaderruimte reserveringssysteem, werkplekreservering of ruimtereservering, dan helpen wij je graag verder.

  Wij begrijpen dat elke situatie ook om een specifieke oplossing vraag en daarom helpen wij jou graag op weg met de juiste toepassingen. Op het gebied van Room Booking kun je met elk vraagstuk bij ons terecht.

  Neem contact op
  Gebruikmaken van een Room Booking oplossing?

   Bekijk meer producten

   Audio & Video

   Onze audiovisuele oplossingen zorgen voor een perfecte harmonie tussen beeld en geluid.

   Lees meer

   Ruimtereservering

   Wat is makkelijker dan online vooraf een ruimte te boeken voor een afspraak of een overleg?

   Lees meer

   Vergaderruimte reserveren

   Onze oplossingen geven inzicht in wie, wanneer en hoelang de ruimte is gereserveerd.

   Lees meer

   Werkplek reservering

   Dankzij onze uitgebreide werkplek reservering oplossingen kunt u flexibel en hybride werken.

   Lees meer