Presentatie- of
vergaderruimte inrichten

Wilt u een nieuwe presentatie- of vergaderruimte inrichten? Of wil u uw huidige presentatie- of vergaderruimte opnieuw inrichten? Dan bent u bij Display4All aan het juist adres! Display4all weet als geen ander dat er steeds vaker een totaalpakket moet kunnen worden geleverd, het draait steeds vaker om ontzorging en beleving!

Ook als het gaat om de inrichting van ruimtes om te vergaderen en te presenteren. De beleving draagt bij aan de effectiviteit van uw vergaderingen, presentaties, brainstormsessies en trainingen. Zo verzorgen wij ook ruimtereservering oplossingen, werkplek reservering en videoconferentie apparatuur.

Om juist die beleving te creëren is het van groot belang dat alle elementen in uw presentatie- of vergaderruimte optimaal op elkaar zijn afgestemd. Vaak heeft u bij het inrichten van een nieuwe vergader- of presentatieruimte meerdere partijen nodig die samen de uitvoering verzorgen.

Display4all neemt als totaalinrichter dit graag van u over waardoor u te maken heeft met één aanspreekpunt.

Ontdek wat een totaalinrichting voor uw organisatie kan doen!

  Uw vergaderruimte inrichten met audiovisuele oplossingen

  Uw vergaderruimte inrichten met audiovisuele oplossingen? Het juist inrichten van vergaderzalen of presentatieruimtes bestaat in veel gevallen een zeer uitgebreid pakket van beslissingen nemen. Of het nu gaat over kleuren, inrichting, vloer of wandafwerking, het draait hierbij om specialisme.

  Juist daarom kunt u voor de Totaalinrichting van uw ruimtes met integratie van audiovisuele oplossingen bij Display4all terecht, de gediplomeerde interieurarchitecten verzorgen graag het ontwerp. In de ontwerpen van onze interieurarchitect wordt veel aandacht besteed aan het interieur, meubilair, de stijl en het verlichtingsplan.

  Het uiteindelijke ontwerp en advies zullen wij middels een 3D visualisatie aan u presenteren. U ziet in één oogopslag wat u precies mag verwachten en u krijgt er direct een gevoel bij hoe uw ruimte er uit zal gaan zien.

  Het is belangrijk dat ook de volledige Audiovisuele apparatuur keuze in het ontwerp wordt meegenomen, er moet uiteindelijk een harmonie ontstaan tussen de Audiovisuele middelen en de ingerichte ruimte. Ook niet onbelangrijk om te melden is dat wij altijd streven naar een gebruiksvriendelijke installatie.

  Over Display4All

  Display4All heeft een voor ieder vraagstuk de juiste oplossing gericht op presentatie- en vergaderruimtes.

  Wij staat al meer dan 20 jaar garant voor uitstekende presentatie- en vergaderruimtes en talloze succesvolle projecten. Dit doen wij in een brede doelgroep binnen ondernemingen, overheid, hogescholen en universiteiten, ziekenhuizen en financiële instellingen.

  Naar over ons

  Heeft u hulp nodig bij het totaalinrichten van uw pand?

  Elk soort situatie heeft een verschillende oplossing nodig. Wij helpen u graag verder.
  Samen met u kijken we wat de beste oplossing is in uw situatie.

  Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

   Bekijk meer producten

   Ruimtereservering
   Gebruik maken van een vergaderruimte op kantoor? Reserveer online uw ruimte.

   Videoconferentie oplossingen
   Dé manier om online te vergaderen. Thuis, op kantoor of waar dan ook.

   Digitale receptie
   Uw bezoekers professioneel ontvangen en te helpen met hun bezoek.

   ZorgTV
   Uitgebreid informatie- of televisiekanaal speciaal ontwikkeld voor.

   Display4all HOREN, ZIEN EN GENIETEN

   Display4all is al ruim 20 jaar een landelijk opererende specialist op het gebied van Audiovisuele oplossingen.

   Heliotroopring 500
   3316 KG Dordrecht

   Telefoon: 078 677 11 11
   Email: info@display4all.nl

   Instagram
   YouTube
   LinkedIn