Wat is de “muzikale doos”?

Muziek uit de muzikale doos

Als u op zoek bent naar muziek voor mensen met een dementie dan is de muziek uit de muzikale doos, ofwel Do You Remember Radio de juiste keuze. Do You Remember Radio wordt weergegeven via ZorgTV en kan in combinatie met de ZorgTV uitzending worden beluistert. Onderzoeken wijzen uit dat muziek zorgt voor minder probleemgedrag bij bewoners met dementie en leidt tot meer ontspanning, waardoor de zorgmedewerkers meer tijd en aandacht kunnen geven aan de dagelijkse zorgtaken.

“Ze weet niet altijd meer de namen van haar kinderen, maar een muzieknummer uit haar jeugd weet ze zich maar al te goed herinneren.”

Niet alleen de dementerende maar ook al de andere ouderen weten de muzikale doos te waarderen omdat ze daar de muzieknummers horen die ze zich weten te herinneren.

Verzoekplaten programma

Ook hebben we een verzoekplaten programma toegevoegd aan “Do You Remember Radio” waarbij de bewoners van Zorginstellingen hun nummers kunnen aanvragen en zal er muziek te  beluisteren zijn die door de bewoners van de zorginstellingen worden aangevraagd. Hiermee komt ZorgTV nog dichter bij de bewoners en is een gevarieerd muziekprogramma, aangepast op de doelgroep, te horen onder de ZorgTV uitzending.

ZorgTV

Thuisarts

Uit de Oude Doos

BeweegTV

Geheugentrainer

Flora Fauna TV

Display4all HOREN, ZIEN EN GENIETEN

Display4all is al ruim 20 jaar een landelijk opererende specialist op het gebied van Audiovisuele oplossingen.

Lindtsedijk 20B
3336 LE Zwijndrecht

Telefoon: 078 677 11 11
Email: info@display4all.nl

Instagram
YouTube
LinkedIn