Introductie van HeadFirst Group

HeadFirst Group is een gerenommeerde en toonaangevende full-service HR-dienstverlener en platform voor professionals, met een rijke geschiedenis van meer dan 20 jaar. Het bedrijf is actief in meerdere landen en heeft dagelijks meer dan 20.000 professionals aan het werk bij ruim 500 profit- en non-profitorganisaties in Europa, waarmee een jaaromzet van meer dan 1,6 miljard euro wordt gerealiseerd.

In de zomer van 2022 is het eerste contact met HeadFirst ontstaan. Tijdens dit contact is er gekeken of er een potentiële match is tussen Display4all als leverancier en HeadFirst als (toen nog potentiële) klant. 

Tijdens ons contact met de heer Bart van der Geest werd al snel duidelijk welk probleem er was en welke oplossing hiervoor nodig was binnen Headfirst.

Het probleem

Als specialist op het gebied van HR-dienstverlening hecht HeadFirst Group veel waarde aan het leveren van kwaliteit en innovatie. Om deze reden was het voor hen van groot belang om een multifunctionele ruimte te hebben waarin eenvoudig podcasts, webinars en presentaties kunnen worden gehouden, opgenomen en eventueel live kunnen worden uitgezonden. 

De intentie was dus om een multifunctionele ruimte te maken die uiteindelijk ook niet te veel ruimte in beslag neemt. Door Display4all in te schakelen, hoopte HeadFirst Group de best passende oplossing te vinden voor deze uitdaging.

Plan van aanpak en vervolg

Op basis van de wensen van HeadFirst zijn we verder in overleg gegaan en hebben we verschillende afspraken, zowel online als op locatie gehad om de best passende oplossing te vinden.

Uiteindelijk hebben we in nauw overleg met HeadFirst een prachtige studio ontworpen en ingericht, waarbij we gebruik hebben gemaakt van hoogwaardige audiovisuele apparatuur en technologie.

De studio is uitgerust met een centrale computer die alle apparatuur aanstuurt, vijf camera’s voor verschillende opnamehoeken, een groot display en een decor dat zorgvuldig door HeadFirst is uitgekozen. De studio is volledig op maat gemaakt om aan de specifieke wensen van HeadFirst te voldoen en kan worden gebruikt voor verschillende soorten opnames.

Een van de meest opvallende aspecten van de studio is de camera-koppeling naar de huidige 360-graden theaterzaal van HeadFirst. Hierdoor kunnen de opnames vanuit de studio naadloos worden geïntegreerd met andere multimediale presentaties die in de theaterzaal worden gegeven. Dit biedt een unieke en indrukwekkende ervaring voor het publiek en maakt de studio nog veelzijdiger inzetbaar. Hoe gaaf is dat?

Het resultaat

Kortom, met deze multifunctionele studio heeft HeadFirst nu de mogelijkheid om hoogwaardige opnames te maken en deze op verschillende manieren te integreren met andere multimediale content.

We zijn dan ook trots op het resultaat dat we hebben bereikt en laten dit dan ook graag aan u zien. Voor het resultaat verwijzen wij u graag naar de foto’s. Deze spreken boekdelen.

Meer weten over onze producten of diensten?

Wilt u ook een multifunctionele studio inrichten of heeft u interesse naar audiovisuele apparatuur die aan uw specifieke wensen en eisen voldoet?

Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Ons team van ervaren professionals staat klaar om ook u te helpen bij het realiseren van uw project!

  Bekijk meer klantcases

  Albeka – Digitale receptie oplossing
  Gebruik maken van een vergaderruimte op kantoor? Reserveer online uw ruimte.

  Case 2 “Hybride werken”
  Dé manier om online te vergaderen. Thuis, op kantoor of waar dan ook.

  Case 3 “Narrowcasting”
  Uw bezoekers professioneel ontvangen en te helpen met hun bezoek.

  Case 4 “Zorg TV”
  Uitgebreid informatie- of televisiekanaal speciaal ontwikkeld voor.

  Display4all HOREN, ZIEN EN GENIETEN

  Display4all is al ruim 20 jaar een landelijk opererende specialist op het gebied van Audiovisuele oplossingen.

  Lindtsedijk 20B
  3336 LE Zwijndrecht

  Telefoon: 078 677 11 11
  Email: info@display4all.nl

  Instagram
  YouTube
  LinkedIn