1818
1819
1820
1821
1822
Headfirst-Logo

Introductie van HeadFirst Group

HeadFirst Group is een gerenommeerde en toonaangevende full-service HR-dienstverlener en platform voor professionals, met een rijke geschiedenis van meer dan 20 jaar. Het bedrijf is actief in meerdere landen en heeft dagelijks meer dan 20.000 professionals aan het werk bij ruim 500 profit- en non-profitorganisaties in Europa, waarmee een jaaromzet van meer dan 1,6 miljard euro wordt gerealiseerd.

In de zomer van 2022 is het eerste contact met HeadFirst ontstaan. Tijdens dit contact is er gekeken of er een potentiële match is tussen Display4all als leverancier en HeadFirst als (toen nog potentiële) klant.

Tijdens ons contact met de heer Bart van der Geest werd al snel duidelijk welk probleem er was en welke oplossing hiervoor nodig was binnen Headfirst.

HeadfirstKlantcase

Het probleem

Als specialist op het gebied van HR-dienstverlening hecht HeadFirst Group veel waarde aan het leveren van kwaliteit en innovatie. Om deze reden was het voor hen van groot belang om een multifunctionele ruimte te hebben waarin eenvoudig podcasts, webinars en presentaties kunnen worden gehouden, opgenomen en eventueel live kunnen worden uitgezonden.

De intentie was dus om een multifunctionele ruimte te maken die uiteindelijk ook niet te veel ruimte in beslag neemt. Door Display4all in te schakelen, hoopte HeadFirst Group de best passende oplossing te vinden voor deze uitdaging.

HeadfirstKlantcaseFinal

Het resultaat

Kortom, met deze multifunctionele studio heeft HeadFirst nu de mogelijkheid om hoogwaardige opnames te maken en deze op verschillende manieren te integreren met andere multimediale content.

We zijn dan ook trots op het resultaat dat we hebben bereikt en laten dit dan ook graag aan u zien. Voor het resultaat verwijzen wij u graag naar de foto’s. Deze spreken boekdelen.

Wij weten zeker dat we ook uw organisatie kunnen helpen. Neem contact met ons op!

  Bekijk meer producten

  Narrowcasting

  Narrowcasting is het meest innovatieve infokanaal binnen en buiten uw organisatie!

  Lees meer

  Digitale Recepties

  Bent u op zoek naar een digitale receptie? Wij introduceren u Fleur, uw digitale receptie.

  Lees meer

  Videoconferentie oplossingen

  Dé manier om online te vergaderen.

  Lees meer

  Room management

  Vooraf online een ruimte te boeken voor een afspraak of een overleg op kantoor?

  Lees meer