tag_faces

Ontzorgen

Display4all neemt u de gehele zorg uit handen. Wij werken met een projectleider die u tijdens het gehele project begeleidt.

info_outline

Advies en service

Wij vinden persoonlijk advies een pré en onze adviseurs komen graag bij u langs voor advies en nemen daar alle tijd voor.

check

Oplossingen

Of nu gaat om informatievoorziening in de zorg, narrowcasting in de retail en MKB, het inrichten van vergaderruimten voorzien van touchscreens, LED-schermen of conference- en vergadersystemen: wij richten uw ruimte naar wens in.

view_headline

Nieuws

Lees hier het laatste nieuws van Display4all

Vergaderruimte inrichten

Een vergaderruimte inrichten met digitale oplossingen

Heeft u een vergaderruimte in uw bedrijf die u graag opnieuw in wil richten? Wellicht heeft u hier alleen stoelen, tafels en een whiteboard staan, maar wilt u ook audiovisuele oplossingen gaan gebruiken. Wij raden u dan aan om hiervoor gewoon eens een kijkje bij ons te komen nemen. Bij Display4all hebben we namelijk een groot aantal verschillende oplossingen op dit gebied voor u klaarstaan. Mogelijkheden om uw vergaderruimte inrichting naar het volgende niveau te tillen. Met schermen waarop u heel eenvoudig zaken duidelijk kunt maken en toe kunt lichten, maar ook met bijvoorbeeld een systeem om video conferencing mogelijk te maken.

Een vergaderruimte inrichten

Het inrichten van een vergaderruimte is een belangrijke taak als u een vergaderruimte wilt hebben die aan de moderne eisen voldoet. We raden u daarbij dan ook aan om hiervoor contact met ons op te nemen, om eens met ons door te nemen wat wij allemaal voor uw vergaderruimte kunnen betekenen. Met een goed videoscherm is het bijvoorbeeld mogelijk om de onderwerpen die bij een vergadering behandeld worden nog een stuk duidelijker te maken. Deze schermen kunnen dan natuurlijk ook meteen ingezet worden voor videoconferencing. We hebben meerdere verschillende oplossingen op dit gebied voor u klaarstaan.

Meer weten over effectief inrichten van een vergaderruimte?

Als u meer wilt weten over het inrichten van een vergaderruimte, dan raden wij u aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen bij Display4all. U bent altijd welkom om een keer bij ons langs te komen, om te bekijken welke mogelijkheden wij u allemaal te bieden hebben. We leggen u dan uit wat er mogelijk is met videoconferencing, narrowcasting en de andere audiovisuele oplossingen die wij klaar hebben staan voor u. We zorgen er dan graag voor dat uw vergaderruimte inrichting weer helemaal bij de tijd is en dat u van alle moderne mogelijkheden gebruik kunt gaan maken.

Mogen wij u terugbellen?
Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

  Display4all is dealer van de volgende merken:
  Heeft u een vraag of wilt u meer informatie ontvangen?
  Onze medewerkers helpen u graag verder.

  Telefoonnummer: 078 677 11 11

  Display4all HOREN, ZIEN EN GENIETEN

  Neem direct contact op
  Telefoon: 078 677 11 11
  Email: info@display4all.nl

  Adres
  Lindtsedijk 20B
  3336 LE Zwijndrecht

  Volg ons op:
     

  Menu