Videoconferentie oplossingen,
video vergaderen zonder gedoe

Ook al bent u geen expert op videoconferentie gebied, ook u weet dat de technische ontwikkelingen elkaar in een hoog tempo opvolgen. Daarom wordt er binnen bedrijven en instellingen steeds vaker gebruik gemaakt van videoconferentie.

Hiervoor zijn verschillende systemen mogelijk. Display4All installeert en implementeert videoconferentie systemen waarbij de gebruiksvriendelijkheid voorop staat.

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag onze digitale brochure aan!

  Wat is videoconferentie?

  Videoconferentie, ook wel bekend als video conference, is dé manier om online te vergaderen. Bij videoconferentie wordt er gebruik gemaakt van zowel video als geluid. Dit kan opgezet worden tussen twee locaties of tussen meerdere locaties tegelijk.

  Een persoonlijk videoconferentie systeem maakt directe communicatie mogelijk van achter uw bureau, op uw thuiswerkplek of eventueel onderweg.

  Omdat vergaderen niet langer meer plaatsgebonden is, kan een enorme tijdwinst worden behaald. U en uw medewerkers die thuis, buiten de deur of vanaf een andere locatie werken, hoeven niet te reizen en staan niet in de file. Al met al zorgt dit ervoor dat zaken zoals reiskosten wegvallen en wordt het milieu gespaard.

  Daarnaast is voor kort overleg is videoconferentie een ideaal en snel communicatie middel. Met de nieuwste technologie op het gebied van videoconferentie lijkt elke online vergadering hetzelfde als een traditionele vergadering op kantoor.

  Er zijn diverse systemen mogelijk. Iedere situatie vraagt om een andere oplossing. Wij zorgen ervoor dat uw videoconferentie systeem en bijhorende apparatuur netjes bij u geïnstalleerd worden. Het videoconferentie systeem is dus eenvoudig te bedienen waardoor al onze klanten daarna geen gedoe ervaren!

  Videoconferentie oplossing van Display4all
  Videoconferentie oplossing toegepast in vergaderruimtes

  Voor wie zijn onze videoconferentie oplossingen geschikt?

  Voorheen waren videoconferentie oplossingen vooral bedoeld voor multinationals. Maar dankzij de toegenomen mogelijkheden van videoconferentie systemen, is het tegenwoordig voor elk bedrijf mogelijk om op een voordelige wijze videoconferenties te houden.

  Elk bedrijf dat tegenwoordig gebruikt maakt van microsoft teams of zoom, kan gebruik maken van onze videoconferentie oplossingen. Een persoonlijk videoconferentie systeem maakt directe communicatie mogelijk van achter uw bureau, op uw thuiswerkplek of eventueel onderweg.

  Voor iedere werkplek bestaat er individuele videoconferentie! Of het nu bedoeld is als desktop systeem, als mobiel videosysteem of als videosysteem op kantoor.

  De voordelen van videoconferentie systeem

  ✓ Een videoconferentie systeem bespaart reistijd en reiskosten

  ✓ Deelnemers hoeven niet meer op locatie aanwezig te zijn

  ✓ Biedt de mogelijkheid om altijd en overal te vergaderen

  ✓ Bevordert de communicatie

  ✓ Lage investering met weinig onderhoudskosten

  ✓ Videoconferentie systemen gaan lang mee

  Videoconferentie systeem met camera

  Wat kan videoconferentie voor u betekenen?

  Videoconferenties nemen een steeds belangrijkere plaats in de zakenwereld. Om te communiceren tussen uw partners van verschillende bedrijven, met collega’s of werknemers in het buitenland, is er videoconferentie apparatuur nodig.

  Deze apparatuur dient voor het organiseren van vergaderingen via een videogesprek vrij eenvoudig en verminderd dit obstakels van en naar het werk. Dit kan voor u een grotere winstgevendheid betekenen en een betere onderlinge samenwerking op het werk. Uw bedrijf is op die manier klaar voor de toekomst.

  Meer en meer bedrijven zetten in op een hybride werkomgeving met werknemers die afwisselend van thuis uit werken of van op het bureau. Bij Display4All helpen we u met het optimaal inrichten van videoconferentie oplossingen!

  Videoconferentie systeem oplossing met camera

  Videoconferentie met uitstekend beeld en geluid

  Als u gebruik wilt maken van videoconferentie met uitstekend beeld en geluid, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leggen de perfecte basis voor een betrouwbare videoconferencing opstelling. Een betrouwbare basis begint bij het investeren in de juiste videoconferentie apparatuur. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld kiezen voor een professioneel display, waardoor iedereen op afstand kan worden betrokken in overleg.

  De audio is nog belangrijker. Wij leveren de juiste speakers waardoor uw audio optimaal functioneert. Zeker tijdens belangrijke vergaderingen met meerdere kandidaten kan slechte audio een vervelend probleem zijn.

  Over Display4All

  Display4All heeft een voor ieder vraagstuk de juiste oplossing gericht op videoconferentie. Van mobiele tot desk units, van een huddle room tot een grote vergaderruimte. De keuze is groot.

  Wij staat al meer dan 20 jaar garant voor uitstekende videoconferentie ervaring en talloze succesvolle projecten. Dit doen wij in een brede doelgroep binnen ondernemingen, overheid, hogescholen en universiteiten, ziekenhuizen en financiële instellingen.

  Naar over ons

  Gebruikmaken van videoconferentie oplossingen?

  Wilt u graag zo snel mogelijk gebruik maken van de videoconferentie oplossing van Display4all?
  Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

  Elk soort situatie heeft een verschillende oplossing nodig. Wij helpen u graag verder.
  Samen met u kijken we wat de beste oplossing is in uw situatie.

   Bekijk meer producten

   Ruimtereservering
   Gebruik maken van een vergaderruimte op kantoor? Reserveer online uw ruimte.

   Digitale receptie
   Uw bezoekers professioneel ontvangen en te helpen met hun bezoek.

   Videoconferentie oplossingen
   Dé manier om online te vergaderen. Thuis, op kantoor of waar dan ook.

   ZorgTV
   Uitgebreid informatie- of televisiekanaal speciaal ontwikkeld voor.

   Display4all HOREN, ZIEN EN GENIETEN

   Display4all is al ruim 20 jaar een landelijk opererende specialist op het gebied van Audiovisuele oplossingen.

   Heliotroopring 500
   3316 KG Dordrecht

   Telefoon: 078 677 11 11
   Email: info@display4all.nl

   Instagram
   YouTube
   LinkedIn