Videoconferentie oplossingen, video vergaderen zonder gedoe

Ook al bent u geen expert op videoconferentie gebied, ook u weet dat de technische ontwikkelingen elkaar in een hoog tempo opvolgen. Daarom wordt er binnen bedrijven en instellingen steeds vaker gebruik gemaakt van Videoconferentie.

Hiervoor zijn verschillende systemen mogelijk. Display4All installeert en implementeert videoconferentie systemen waarbij de gebruiksvriendelijkheid voorop staat.

Wat is videoconferentie?

Videoconferentie, ook wel bekend als video conference, is dé manier om online te vergaderen. Bij videoconferentie wordt er gebruik gemaakt van zowel video als geluid. Dit kan opgezet worden tussen twee locaties of tussen meerdere locaties tegelijk.

Omdat vergaderen niet langer meer plaatsgebonden is, kan een enorme tijdwinst worden behaald. U en uw medewerkers die thuis, buiten de deur of vanaf een andere locatie werken, hoeven niet te reizen en staan niet in de file. Al met al zorgt dit ervoor dat zaken zoals reiskosten wegvallen en wordt het milieu gespaard.

Daarnaast is voor kort overleg is videoconferentie een ideaal en snel communicatie middel. Bovendien zijn er diverse systemen mogelijk. Wij kunnen uw videoconferentie apparatuur bij u installeren. Bovendien implementeren we een systeem waarbij de gebruiksvriendelijkheid voorop staat!

Voor wie zijn onze videoconferentie oplossingen geschikt?

Voorheen waren videoconferentie oplossingen vooral bedoeld voor multinationals. Maar dankzij de toegenomen mogelijkheden van videoconferentie systemen, is het tegenwoordig voor elk bedrijf mogelijk om op een voordelige wijze videoconferenties te houden.

Elk bedrijf dat tegenwoordig gebruikt maakt van microsoft teams of zoom, kan gebruik maken van onze videoconferentie oplossingen. Een persoonlijk videoconferentie systeem maakt directe communicatie mogelijk van achter uw bureau, op uw thuiswerkplek of eventueel onderweg.

Voor iedere werkplek bestaat er individuele videoconferentie! Of het nu bedoeld is als desktop systeem, als mobiel videosysteem of als videosysteem op kantoor.

videoconferentie oplossingen van Display4All

De voordelen van videoconferentie

✓ Een videoconferentie bespaart reistijd en reiskosten.

✓ Deelnemers hoeven niet meer op locatie aanwezig te zijn.

✓ Biedt mogelijk om altijd en overal te vergaderen.

✓ Bevorderen de communicatie

✓ Lage investering met weinig onderhoudskosten

✓ Videoconferentie systemen gaan lang mee

Wat kan videoconferentie voor u betekenen?

Videoconferenties nemen een steeds belangrijkere plaats in de zakenwereld. Om te communiceren tussen uw partners van verschillende bedrijven, met collega’s of werknemers in het buitenland, is er videoconferentie apparatuur nodig.

Deze apparatuur dient voor het organiseren van vergaderingen via een videogesprek vrij eenvoudig en verminderd dit obstakels van en naar het werk. Dit kan voor u een grotere winstgevendheid betekenen en een betere onderlinge samenwerking op het werk. Uw bedrijf is op die manier klaar voor de toekomst.

Meer en meer bedrijven zetten in op een hybride werkomgeving met werknemers die afwisselend van thuis uit werken of van op het bureau. Bij Display4All helpen we u met het optimaal inrichten van videoconferentie oplossingen!

Videoconferentie met uitstekend beeld en geluid

Als u gebruik wilt maken van videoconferentie met uitstekend beeld en geluid, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leggen de perfecte basis voor een betrouwbare videoconferencing opstelling. Door te investeren in een scherp beeld en door te kiezen voor een professioneel display kan iedereen op afstand worden betrokken in overleg.

De audio is nog belangrijker. Wij leveren de juiste speakers waardoor uw audio optimaal functioneert. Zeker tijdens belangrijke vergaderingen met meerdere kandidaten kan slechte audio een vervelend probleem zijn.

Over Display4All

Display4All heeft een voor ieder vraagstuk de juiste oplossing gericht op videoconferentie. Van mobiele tot desk units, van een huddle room tot een grote vergaderruimte. De keuze is groot. Display4All staat al meer dan 20 jaar garant voor uitstekende videoconferentie ervaring en talloze succesvolle projecten. Dit doen wij in een brede doelgroep binnen ondernemingenoverheidhogescholen en universiteitenziekenhuizen en financiële instellingen.

Gebruik maken van videoconferentie oplossingen?

Wilt u graag zo snel mogelijk gebruik maken van de videoconferentie oplossingen van Display4All? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Elke soort situatie heeft een verschillende oplossing nodig. Wij helpen u graag verder. Samen met u kijken we wat de beste oplossing is in uw situatie.

Narrowcasting

Digitale receptie

Totaal inrichting

ZorgTV

Videowall

Display4all HOREN, ZIEN EN GENIETEN

Display4all is al ruim 20 jaar een landelijk opererende specialist op het gebied van Audiovisuele oplossingen.

Lindtsedijk 20B
3336 LE Zwijndrecht

Telefoon: 078 677 11 11
Email: info@display4all.nl

Instagram
YouTube
LinkedIn
Menu