Een Videowall kan worden samengesteld door meerdere LCD/LED schermen met een smalle bezel aan elkaar te koppelen, hierdoor ontstaat dan eigenlijk één groot Display. Het samenstellen van een Videowall kan op verschillende manieren, van zowel een normale opstelling waarbij de schermen tegen elkaar worden gemonteerd tot een speelse manier waarop alle mogelijke samenstellingen een optie zijn. Bedrijven zetten Video walls in met diverse motieven, dit kan van alles zijn bijvoorbeeld entertainment (beleving), informatievoorziening, advertising of branding. Voor een mooie strakke Videowall adviseren wij schermen met een zeer smalle bezel, dit is de rand om de schermen heen, want hoe breder de bezel hoe dikker de naad wordt tussen de schermen indien deze tegen elkaar gemonteerd worden (bezel to bezel). Afhankelijk van uw wens en de toepassing kan het ene scherm beter geschikt zijn dan het andere, dit heeft te maken met de lichtopbrengst candela per m2, gebruiksuren per dag e de locatie. Niet alleen de bezel van de schermen maar ook de kwaliteit van montage is van belang. Indien een Videowall niet helemaal netjes wordt gemonteerd zal dit uiteindelijk in de opleverfase uitlopen in bredere kieren tussen de schermen.

Onze technische adviseurs adviseren u graag over de verschillende  bevestigingsmogelijkheden.

Aansturing Videowall
Er is tegenwoordig ontzettend veel mogelijk met behulp van Videowall processoren. De keuze voor de juiste processor begint altijd bij het type content dat getoond dient te worden. Gaat het om een zeer complexe oplossing waarbij een veelvoud aan inputs op iedere mogelijke manier getoond moet kunnen worden over de geplaatste beeldschermen dan moet er een juiste keuze gemaakt worden voor de aansturing. Hiervoor werken wij met verschillende producten o.a. Extron en Datapath.

In veel gevallen kunnen wij met onze standaard Narrowcasting player de aansturing verzorgen omdat we kunnen werken met speciale templates.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie ontvangen?
Onze medewerkers helpen u graag verder.

Telefoonnummer: 078 677 11 11

Display4all HOREN, ZIEN EN GENIETEN

Neem direct contact op
Telefoon: 078 677 11 11
Email: info@display4all.nl

Adres
Lindtsedijk 20B
3336 LE Zwijndrecht

Volg ons op:
   

Menu