Narrowcasting ZorgTV AV-ICT Totaal inrichting Menuborden Audio Narrowcasting ZorgTV AV-ICT Totaal inrichting Menuborden Audio Narrowcasting ZorgTV AV-ICT Totaal inrichting Menuborden Audio
tag_faces

Ontzorgen

Display4all neemt u de gehele zorg uit handen. Wij werken met een projectleider die u tijdens het gehele project begeleidt.

info_outline

Advies en service

Wij vinden persoonlijk advies een pré en onze adviseurs komen graag bij u langs voor advies en nemen daar alle tijd voor.

check

Oplossingen

Of nu gaat om informatievoorziening in de zorg, narrowcasting in de retail en MKB, het inrichten van vergaderruimten voorzien van touchscreens, LED-schermen of conference- en vergadersystemen: wij richten uw ruimte naar wens in.

view_headline

Nieuws

Lees hier het laatste nieuws van Display4all

Reclamescherm

Meer omzet met een digitaal reclamescherm

Heeft u een bedrijf, horeca gelegenheid, ziekenhuis of andere organisatie of instelling? Dan is het belangrijk om voor u klanten, gasten of bezoekers informatie klaar te hebben staan. Dit kan bijvoorbeeld met behulp van een goed digitaal scherm. Deze schermen kunnen ook ingezet worden als reclamescherm. Neem hiervoor eens een kijkje bij de mogelijkheden die we bij Display4all hebben klaarstaan. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van het aanbieden van audiovisuele oplossingen en laten u graag zien wat voor reclameschermen wij in het assortiment hebben, maar ook hoe u deze het beste in kunt zetten.

U zoekt een digitaal reclamescherm?

U kunt binnen uw bedrijf natuurlijk altijd posters ophangen waar reclame op staat. Het punt is dan alleen wel dat er steeds nieuwe posters moeten worden gedrukt als u ergens anders reclame voor wilt maken, en dat er op een enkele plek ook maar een enkele reclame vertoond kan worden. Met een goed reclamescherm wordt het mogelijk om eenvoudig van reclame te wisselen, zonder dat hierbij extra kosten komen kijken. Ook is het mogelijk om een roulerend programma aan te maken waarbij verschillende reclames vertoond worden. Zo kunt u optimaal gebruik maken van de mogelijkheden die er op een bepaalde plek voorhanden zijn.

Een reclamescherm digitaal inzetten

Als u een reclamescherm digitaal gebruikt, dan is het goed om hiervoor eens een kijkje te komen nemen bij Display4all. We hebben oplossingen klaarstaan die het mogelijk maken optimaal gebruik te maken van uw reclamescherm. We hebben hier ons eigen systeem van hardware en software voor ontwikkeld, waar wij u graag meer over vertellen in een persoonlijk gesprek. Neem dan ook even contact met ons op als u meer wilt weten over de mogelijkheden die wij klaar hebben staan en als u wilt weten hoe u deze zelf het beste in kunt zetten.

Mogen wij u terugbellen?
Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

  Display4all is dealer van de volgende merken:
  Heeft u een vraag of wilt u meer informatie ontvangen?
  Onze medewerkers helpen u graag verder.

  Telefoonnummer: 078 677 11 11

  Display4all HOREN, ZIEN EN GENIETEN

  Neem direct contact op
  Telefoon: 078 677 11 11
  Email: info@display4all.nl

  Adres
  Lindtsedijk 20B
  3336 LE Zwijndrecht

  Volg ons op:
     

  Menu