Narrowcasting ZorgTV AV-ICT Totaal inrichting Menuborden Audio Narrowcasting ZorgTV AV-ICT Totaal inrichting Menuborden Audio Narrowcasting ZorgTV AV-ICT Totaal inrichting Menuborden Audio
tag_faces

Ontzorgen

Display4all neemt u de gehele zorg uit handen. Wij werken met een projectleider die u tijdens het gehele project begeleidt.

info_outline

Advies en service

Wij vinden persoonlijk advies een pré en onze adviseurs komen graag bij u langs voor advies en nemen daar alle tijd voor.

check

Oplossingen

Of nu gaat om informatievoorziening in de zorg, narrowcasting in de retail en MKB, het inrichten van vergaderruimten voorzien van touchscreens, LED-schermen of conference- en vergadersystemen: wij richten uw ruimte naar wens in.

view_headline

Nieuws

Lees hier het laatste nieuws van Display4all

Informatiescherm

Aan de slag met een digitaal informatiescherm

Bent u op zoek naar een informatiescherm dat u in kunt zetten bij uw bedrijf? Een scherm dat niet alleen de juiste informatie geeft, maar waar uw bezoekers ook meer informatie op kunnen lezen indien ze dit wensen? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die we u bij Display4all allemaal te bieden hebben. We hebben in ons assortiment een digitaal informatiescherm dat heel eenvoudig en effectief in te zetten is binnen uw organisatie. Een scherm waar uw klanten of bezoekers heel eenvoudig mee aan de slag kunnen om helemaal op de hoogte te zijn.

Een informatiescherm dat digitaal werkt

Als u een informatiescherm neer wilt zetten bij uw organisatie, dan heeft u hier natuurlijk meerdere opties voor. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een scherm neer te zetten dat statisch is, een poster of iets anders wat gedrukt is op papier, plastic of een ander materiaal. Als u echter een digitaal informatiescherm inzet, dan kunt u altijd de meest up to date informatie weergeven die u maar heeft. Zo kunnen mensen meteen zien of u een nieuw product in de aanbieding heeft, of een bestelling maken die helemaal up to date is.

Wilt u een informatiescherm digitaal inzetten?

Bij Display4all hebben we schermen klaarstaan die helemaal op uw wensen zijn afgestemd. Neem deze wensen eens met ons door in een persoonlijk gesprek. We gaan u dan laten zien wat er met onze schermen allemaal mogelijk is en hoe u deze effectief binnen uw organisatie in kunt zetten. Bij Display4all hebben we daarnaast nog een groot aantal andere audiovisuele oplossingen. Ook hier kunt u altijd even contact over opnemen met ons. We vertellen u graag hoe wij het leven van u en uw klanten, bezoekers of gasten nog veel aangenamer kunnen maken!

Mogen wij u terugbellen?
Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

  Display4all is dealer van de volgende merken:
  Heeft u een vraag of wilt u meer informatie ontvangen?
  Onze medewerkers helpen u graag verder.

  Telefoonnummer: 078 677 11 11

  Display4all HOREN, ZIEN EN GENIETEN

  Neem direct contact op
  Telefoon: 078 677 11 11
  Email: info@display4all.nl

  Adres
  Lindtsedijk 20B
  3336 LE Zwijndrecht

  Volg ons op:
     

  Menu