Draadloos presenteren

Draadloos presenteren is dé oplossing voor alle verschillende aansluitmogelijkheden die er tegenwoordig bestaan. Verbind elke laptop, tablet of smartphone met ieder display of beamer. De vraag hiernaar is enorm gegroeid vanwege de flexibiliteit die hiermee geboden wordt.

Zorgeloos draadloos presenteren betekent geen los liggende kabels, geen moeilijke instellingen en niet meer wachten op een verbinding.
Display4all biedt verschillende oplossingen op het gebied van presentaties en de bijbehorende technologie.

Waarom draadloos presenteren?

Waarom kiezen voor draadloos presenteren? U kent het misschien wel, er is een presentatie voorbereid en op het moment blijkt ineens dat de kabel is vergeten, gebroken of zelfs is kwijtgeraakt. U wilt dan natuurlijk alsnog een oplossing achter de hand hebben! Of u wilt juist meerdere bronnen gelijktijdig tonen op het scherm? Dan biedt Display4All dé oplossing voor u. Wij leveren hiervoor verschillende oplossingen van topmerken en helpen u in uw specifieke situatie.

Ontdek de mogelijkheden

Ontdek alle mogelijkheden op het gebied van draadloos presenteren. Wij bieden oplossingen van bekende merken zoals InstaShow, Clickshare en WePresent. Deel altijd en overal de gewenste afbeeldingen, bestanden, presentaties en video’s in hoge kwaliteit op een groot scherm. Wij zorgen dat u altijd de kwaliteit behouden blijft onafhankelijk van uw device. Schakel van uw scherm naar het scherm van uw collega met maar één klik op de knop! Met onze oplossingen optimaliseert u tevens de samenwerking binnen uw vergaderruimte en verander de manier waarop u uw presentaties geeft.

AV-ICT

InstaShow

Clickshare

WePresent

Display4all HOREN, ZIEN EN GENIETEN

Display4all is al ruim 20 jaar een landelijk opererende specialist op het gebied van Audiovisuele oplossingen.

Lindtsedijk 20B
3336 LE Zwijndrecht

Telefoon: 078 677 11 11
Email: info@display4all.nl

Instagram
YouTube
LinkedIn
Menu