Optimaal vergaderruimte inrichten

Touchscreen Presentatiescherm

Wilt u indruk maken bij het presenteren van uw producten of diensten? Kies voor gebruiksgemak en impact met onze touchscreen presentatieschermen. Bij Display4all bieden we een oplossing die uw presentatie moeiteloos in handen legt. Ontdek de eenvoud van naadloos wisselen tussen pagina's, het benadrukken van essentiële elementen en het moeiteloos activeren van filmpjes en audiofragmenten. Maak uw presentaties onvergetelijk met onze innovatieve touchscreen-oplossingen!

SAMSUNG
Sharp-Be-Original
CTOUCH
Philips
Tekengebied 9_1
Touchscreen maker

Optimaliseer uw bedrijfsprestaties

Wilt u uw medewerkers nauwer betrekken bij uw bedrijf? Introduceer onze oplossing als intern presentatiescherm op kantoor voor real-time inzicht in uw organisatie. Visualiseer interactief de doelen van elke afdeling en laat iedereen via het touchscreen presentatiescherm direct zien hoe hun bijdrage de bedrijfsresultaten beïnvloedt.

Ontdek welke projecten op schema liggen, welk percentage van de salestargets is behaald, hoeveel gesprekken de klantenservice heeft afgehandeld, en meer. Dagelijks inzicht in prestaties motiveert uw team om samen de beste resultaten te behalen. Uw tevredenheid, hun tevredenheid, en tevreden klanten - de ideale combinatie voor succes. Wat wenst u nog meer voor uw organisatie?

Neem contact op
Al bekend met touchtafels?

Al bekend met touchtafels?

Bent u al bekend met de innovatieve wereld van touchtafels? Dit vormt een uitstekend alternatief voor traditionele touchscreen presentatieschermen. Bij Display4all nemen we touchtafels naar een nieuw niveau, waarbij we ze op maat ontwikkelen en aanpassen aan elke gewenste dimensie. Deze veelzijdige tafels integreren naadloos in de totaalinrichting van uw bedrijfsruimte, winkel, receptie of vergaderzaal.

Of u nu kiest voor een standaard tafelframe met touchscreens of een volledig op maat gemaakte touchtafel, bij Display4all streven we ernaar om de perfecte combinatie van functionaliteit en esthetiek te leveren. Verken de veelzijdige mogelijkheden van onze touchtafels en til uw ruimte naar een hoger niveau van interactieve elegantie.

Gebruikmaken van een Touchscreen Presentatiescherm?

  Bekijk meer producten

  Narrowcasting

  Narrowcasting is het meest innovatieve infokanaal binnen en buiten uw organisatie!

  Lees meer

  Digitale Recepties

  Bent u op zoek naar een digitale receptie? Wij introduceren u Fleur, uw digitale receptie.

  Lees meer

  Videoconferentie oplossingen

  Dé manier om online te vergaderen.

  Lees meer

  Room management

  Vooraf online een ruimte te boeken voor een afspraak of een overleg op kantoor?

  Lees meer