tag_faces

Ontzorgen

Display4all neemt u de gehele zorg uit handen. Wij werken met een projectleider die u tijdens het gehele project begeleidt.

info_outline

Advies en service

Wij vinden persoonlijk advies een pré en onze adviseurs komen graag bij u langs voor advies en nemen daar alle tijd voor.

check

Oplossingen

Of nu gaat om informatievoorziening in de zorg, narrowcasting in de retail en MKB, het inrichten van vergaderruimten voorzien van touchscreens, LED-schermen of conference- en vergadersystemen: wij richten uw ruimte naar wens in.

view_headline

Nieuws

Lees hier het laatste nieuws van Display4all

Touchscreen presentatie

Een presentatiescherm met touchscreen gebruiken

Als u een presentatie wilt geven, of een bepaald product of dienst wilt presenteren aan klanten, bezoekers of gasten, dan is het goed hier de juiste audiovisuele middelen voor in te zetten. U wilt het uzelf daarbij natuurlijk ook zo eenvoudig mogelijk maken om deze presentatie te geven. Daar hebben we bij Display4all een goede oplossing voor. U kunt er namelijk voor kiezen om een touchscreen presentatie te geven. Hierbij heeft u de hele presentatie in de hand met een systeem dat er op is ontwikkeld om zo gebruiksvriendelijk mogelijk te zijn. Waarbij u eenvoudig van pagina’s wisselt, bepaalde elementen highlight of filmpjes en audiofragmenten aanzet.

Een presentatie geven met een touchscreen

Met een touchscreen presentatiescherm is het heel makkelijk om aan mensen te laten zien wat u maar wilt. Geen gedoe met software die van afstand bestuurd moet worden, beamers die het niet doen of aandacht die begint te verslappen. Als u soepel uw presentatie geeft met een van onze mooie schermen, dan kunt u er op rekenen dat mensen geboeid toe gaan kijken. We laten u graag een keer zien hoe onze schermen precies werken, zodat u een goede indruk krijgt van hoe deze schermen u het leven een stuk eenvoudiger maken.

Meer weten over ons touchscreen presentatiescherm?

Met een touchscreen presentatiescherm wordt het een stuk makkelijker om een goede presentatie te geven. We raden u dan ook aan om de mogelijkheden van onze schermen eens elders op deze website te komen bekijken. U zult dan zelf zien dat het mogelijk is om uw presentaties nog eenvoudiger te geven en ze tegelijkertijd een stuk interessanter te maken. U mag ook altijd een afspraak met ons maken om onze schermen een keer in het echt te komen bekijken. Hiervoor neemt u gewoon even contact met ons op. Dit kan via onze website, maar kan ook via mail of telefonisch.

Mogen wij u terugbellen?
Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

  Display4all is dealer van de volgende merken:
  Heeft u een vraag of wilt u meer informatie ontvangen?
  Onze medewerkers helpen u graag verder.

  Telefoonnummer: 078 677 11 11

  Display4all HOREN, ZIEN EN GENIETEN

  Neem direct contact op
  Telefoon: 078 677 11 11
  Email: info@display4all.nl

  Adres
  Lindtsedijk 20B
  3336 LE Zwijndrecht

  Volg ons op: