Professionele LED Lichtkrant,
effectief communiceren

Bent u op zoek naar een effectief communicatiemiddel dat uw boodschap en organisatie opvallend in de schijnwerpers zet? Zoek niet verder, want onze professionele LED lichtkrant biedt de perfecte oplossing. LED lichtkranten zijn ideaal om bezoekers op een indrukwekkende manier te informeren.

Het dynamische karakter van een LED lichtkrant zorgt ervoor dat het veel meer opvalt dan statische boodschappen. Met slechts één scherm kunt u meerdere berichten delen en zo uw bezoekers uitgebreid informeren. Dit maakt de LED lichtkrant één van de meest krachtige oplossingen voor effectieve communicatie.

Bij Display4All bieden we hoogwaardige professionele LED lichtkranten die aan al uw communicatiebehoeften voldoen. Ontdek hoe u met onze LED lichtkrant uw boodschap helder en opvallend kunt overbrengen. Kies voor effectieve communicatie, kies Display4All!

LED Lichtkrant in gebruik van Display4All

Wat is een LED lichtkrant?

Wat is een LED lichtkrant nou precies? De kans is groot dat u ooit al eens een lichtkrant bent tegengekomen! Een LED lichtkrant is een scherm waarop opvallende teksten (al dan niet voorbij schuivend) worden weergegeven.

Dit krachtige communicatiemiddel wordt vaak gebruikt om belangrijke informatie, advertenties of aankondigingen over te brengen. Met een LED lichtkrant kunt u uw boodschap opvallend presenteren en de aandacht van het publiek vasthouden.

Vaak kunt u deze herkennen aan de opvallende rode letters, maar tegenwoordig zijn deze lichtkranten ook verkrijgbaar in verschillende maten en vormen. Hoewel lichtkranten niet nieuw zijn, zijn ze in de wereld van digitale communicatie nog steeds effectief gebleken!

Onze LED lichtkranten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, waaronder rechte en gebogen uitvoeringen. Met onze expertise en ervaring in de industrie, kunnen wij u helpen bij het ontwerpen en produceren van de perfecte LED lichtkrant voor uw bedrijf of organisatie.

Waar kan een lichtkrant worden toegepast?

 • Reclame en retail

Elke retailer wil graag goede en duidelijk leesbare reclame hebben om met het winkelend publiek te kunnen communiceren. Een lichtkrant is hiervoor de perfecte oplossing.

De lichtkranten kunnen ingezet worden om acties te tonen maar ook om extra op te vallen in het straatbeeld. De tekst trekt de aandacht van passanten zonder dat ze zich hier bewust van zijn. Zo valt uw winkel op in het straat beeld en trekken de getoonde acties meer klanten.

 • Musea en theaters

Binnen deze doelgroepen worden de lichtkranten nog steeds met veel resultaat ingezet. Snel en opvallend een mededeling, aankondiging, gast of prijs tonen kan met de bijgeleverde software snel een eenvoudig. Omdat een bewegend beeld meer aantrekkingskracht heeft dan bijvoorbeeld een poster, is deze oplossing echt een toegevoegde waarde.

 • Steden en gemeenten

Steden en gemeenten maken dagelijks gebruik van lichtkranten om te communiceren met passanten en inwoners. Hierbij worden bijvoorbeeld de openingsuren van het gemeentehuis, markten en evenementen getoond. De zichtbaarheid, in combinatie met de gebruiksvriendelijkheid, zorgt ervoor dat deze schermen nog steeds een vaste waarde zijn in het straatbeeld.

 • Routebegeleiding

Als routebegeleiding en/of parkeergeleiding systeem waarbij een vlotte doorstroming en bereikbaarheid naar de binnenstad het hoofddoel is, doen de (kleine) lichtkranten hun werk. Met een parkeergeleiding systeem worden weggebruikers op een efficiënte en actieve.

LED Lichtkrant Philips in gebruik van Display4All
LED lichtkrant

Klaar om een LED lichtkrant te gebruiken?

Bent u klaar om uw communicatie naar een hoger niveau te tillen met een LED lichtkrant van Display4All? Ons ruime assortiment aan LED schermen is slechts een van de vele redenen om voor ons te kiezen.

Wij bieden maatwerk LED lichtkranten in verschillende maten en vormen. Bovendien zijn al onze lichtkranten professioneel afgewerkt, waardoor u verzekerd bent van een perfect eindresultaat.

Bovendien zijn onze LED lichtkranten gemakkelijk te installeren en te onderhouden. De lichtkranten worden op maat gemaakt en afgewerkt in een robuuste en dubbelwandige aluminium behuizing. Dit zorgt voor een duurzame en betrouwbare oplossing die bestand is tegen alle weersomstandigheden en vandalisme.

Zo kunt u er zeker van zijn dat u bij ons een investering doet in een communicatiemiddel dat uw bedrijf of organisatie op de lange termijn ten goede zal komen.

Over Display4All

Bij Display4All kunt u ook rekenen op uitstekende service en onderhoud. Onze lichtkranten zijn voorzien van maar liefst 5 jaar garantie. Zo kunt u met een gerust hart investeren in een LED lichtkrant van Display4All.

Heeft u nog misschien nog vragen over één van onze LED schermen? Indoor LED of outdoor LED schermen, wij denken graag met u mee. Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen!

Naar over ons

Wilt u ook graag gebruik maken van een LED lichtkrant?

Elk soort situatie heeft een verschillende oplossing nodig. Samen met u kijken we wat de beste oplossing is in uw situatie.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  Bekijk meer producten

  Indoor LED scherm
  Gebruik maken van een indoor LED scherm? Lees hier meer.

  Outdoor LED scherm
  Gebruik maken van een outdoor LED scherm? Lees hier meer.

  LED Wall
  Gebruik maken van een LED Wall? Lees hier meer.

  Transparant LED scherm
  Gebruik maken van een transparant LED scherm? Lees hier meer.

  Display4all HOREN, ZIEN EN GENIETEN

  Display4all is al ruim 20 jaar een landelijk opererende specialist op het gebied van Audiovisuele oplossingen.

  Heliotroopring 500
  3316 KG Dordrecht

  Telefoon: 078 677 11 11
  Email: info@display4all.nl

  Instagram
  YouTube
  LinkedIn