LED lichtkrant toepassing in het verkeer

Professionele LED Lichtkrant – effectief communiceren

Bent u klaar voor een efficiënt communicatiemiddel die uw boodschap en organisatie beter zichtbaar maakt? Dan zijn is onze professionele LED lichtkrant dé perfecte oplossing voor u. LED lichtkranten zijn een ideaal medium om bezoekers te informeren. Doordat het beweegt valt het veel meer op dan statische boodschappen. U kunt op 1 plaatst meerdere berichten kwijt en zo uw bezoekers ruim informeren.

Wat is een LED lichtkrant?

Een lichtkrant is een (voorbijschuivende) opvallende tekst op een scherm. Dit kan een speciaal langwerpig scherm zijn, in aanvulling op al of niet gerelateerde andere beelden. U herkent deze vaak aan de opvallende rode letters.

Er wordt daarom ook vaak gedacht dat een lichtkrant alleen te verkrijgen is met rode letters omdat er daar veel van in de omloop zijn, maar niets is minder waar. Vandaag de dag zijn deze ook verkrijgbaar in verschillende LED kleuren, in verschillende karakterhoogtes en natuurlijk zijn er uitvoeringen verkrijgbaar met meerdere tekstregels.

Lichtkranten zijn niet nieuw en soms wat vergeten maar in de wereld van de digitale communicatie hebben ze hun efficiëntie al lang bewezen. De LED kranten van Display4all zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen.

Wat betreft de maatvoering zijn wij niet gebonden aan vaste maten maar leveren wij lichtkranten als maatwerk, zowel in rechte als gebogen uitvoeringen, altijd afgewerkt in een robuuste en dubbelwandige aluminium behuizing.

LED lichtkrant toepassing voor reclame

Waar kan een lichtkrant worden toegepast?

  • Reclame en retail

Elke retailer wil graag goede en duidelijk leesbare reclame hebben om met het winkelend publiek te kunnen communiceren. Een lichtkrant is hiervoor de perfecte oplossing. De lichtkranten kunnen ingezet worden om acties te tonen maar ook om extra op te vallen in het straatbeeld.

De tekst trekt de aandacht van passanten zonder dat ze zich hier bewust van zijn. Zo valt uw winkel op in het straat beeld en trekken de getoonde acties meer klanten.

  • Musea en theaters

Binnen deze doelgroepen worden de lichtkranten nog steeds met veel resultaat ingezet. Snel en opvallend een mededeling, aankondiging, gast of prijs tonen kan met de bijgeleverde software snel een eenvoudig. Omdat een bewegend beeld meer aantrekkingskracht heeft dan bijvoorbeeld een poster, is deze oplossing echt een toegevoegde waarde.

  • Steden en gemeenten

Steden en gemeenten maken dagelijks gebruik van lichtkranten om te communiceren met passanten en inwoners. Hierbij worden bijvoorbeeld de openingsuren van het gemeentehuis, markten en evenementen getoond. De zichtbaarheid, in combinatie met de gebruiksvriendelijkheid, zorgt ervoor dat deze schermen nog steeds een vaste waarde zijn in het straatbeeld.

  • Routebegeleiding

Als routebegeleiding en/of parkeergeleiding systeem waarbij een vlotte doorstroming en bereikbaarheid naar de binnenstad het hoofddoel is, doen de (kleine) lichtkranten hun werk. Met een parkeergeleiding systeem worden weggebruikers op een efficiënte en actieve.

LED Lichtkrant van Display4All gebruikt voor informatie voorziening

Wilt u LED Lichtkrant kopen?

Ons ruime assortiment aan LED schermen is niet de enige reden om te kiezen om een LED lichtkrant te kopen bij Display4All. Wat betreft de maatvoering zijn wij niet gebonden aan vaste maten maar leveren wij maatwerk, zowel in rechte als gebogen uitvoeringen, altijd afgewerkt in een robuuste en dubbelwandige aluminium behuizing. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat het eindresultaat er perfect uitziet!

Daarnaast kunt bij ons rekenen op uitstekende service en onderhoud. Onze lichtkranten zijn voorzien van 5 jaar lange garantie.

Display4All heeft een voor ieder vraagstuk de juiste oplossing. Wij staan al meer dan 20 jaar garant voor uitstekende audio visuele oplossingen en talloze succesvolle projecten.

Heeft u nog misschien nog vragen over één van onze LED schermen? Indoor LED of outdoor LED schermen, wij denken graag met u mee. Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen!

LED Schermen

Indoor LED

Outdoor LED

LED Wall

Transparant LED

Display4all HOREN, ZIEN EN GENIETEN

Display4all is al ruim 20 jaar een landelijk opererende specialist op het gebied van Audiovisuele oplossingen.

Lindtsedijk 20B
3336 LE Zwijndrecht

Telefoon: 078 677 11 11
Email: info@display4all.nl

Instagram
YouTube
LinkedIn