tag_faces

Ontzorgen

Display4all neemt u de gehele zorg uit handen. Wij werken met een projectleider die u tijdens het gehele project begeleidt.

info_outline

Advies en service

Wij vinden persoonlijk advies een pré en onze adviseurs komen graag bij u langs voor advies en nemen daar alle tijd voor.

check

Oplossingen

Of nu gaat om informatievoorziening in de zorg, narrowcasting in de retail en MKB, het inrichten van vergaderruimten voorzien van touchscreens, LED-schermen of conference- en vergadersystemen: wij richten uw ruimte naar wens in.

view_headline

Nieuws

Lees hier het laatste nieuws van Display4all

Led scherm

Bent u op zoek naar een goede manier om uw bezoekers, gasten, klanten of patienten op de hoogte te brengen van de laatste informatie over uw organisatie? Dan raden wij u aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen bij de informatie die wij voor u klaar hebben staan. Bij Display4All hebben we namelijk een informatiesysteem ontwikkeld waarmee u eenvoudig de juiste informatie weergeeft. Dit wordt dan weergegeven op heldere, scherpe led schermen die er net zo mooi uitzien als wanneer u dezelfde informatie op professionele wijze zou laten drukken. Dit allemaal zonder de kosten die bij het drukken komt kijken.

De voordelen van een led scherm als informatievoorziening

Als u een led scherm gaat gebruiken als informatievoorziening, dan maakt u het uzelf een stuk makkelijker. Het is namelijk zo dat een led scherm informatie vertoont die digitaal wordt aangeleverd. Met onze software, die wij zelf hebben ontwikkeld, maakt u heel eenvoudig en snel aanpassingen. U hoeft zodoende niet een nieuw informatiebord te laten drukken, wat extra kosten en tijdverlies met zich meebrengt. U zet de nieuwe informatie in een handomdraai in uw systeem. U zorgt er dan ook zelf voor dat het er helemaal uit komt te zien zoals u dat zelf wilt.

Meer weten over onze ledschermen?

De led schermen die we u bij Display4All leveren zien er prachtig uit en laten de informatie haarscherp zien. We vertellen u hier graag meer over, maar u kunt ook een afspraak met ons maken om een en ander in het echt te komen bekijken. Bij Display4All staan we klaar om u de beste manier te bieden om informatie te delen met uw bezoekers. Dit alles helemaal op maat, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw informatie precies zoals u dat wilt wordt vertoond!

Mogen wij u terugbellen?
Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

  Display4all is dealer van de volgende merken:
  Heeft u een vraag of wilt u meer informatie ontvangen?
  Onze medewerkers helpen u graag verder.

  Telefoonnummer: 078 677 11 11

  Display4all HOREN, ZIEN EN GENIETEN

  Neem direct contact op
  Telefoon: 078 677 11 11
  Email: info@display4all.nl

  Adres
  Lindtsedijk 20B
  3336 LE Zwijndrecht

  Volg ons op:
     

  Menu