Narrowcasting ZorgTV AV-ICT Totaal inrichting Menuborden Audio Narrowcasting ZorgTV AV-ICT Totaal inrichting Menuborden Audio Narrowcasting ZorgTV AV-ICT Totaal inrichting Menuborden Audio
tag_faces

Ontzorgen

Display4all neemt u de gehele zorg uit handen. Wij werken met een projectleider die u tijdens het gehele project begeleidt.

info_outline

Advies en service

Wij vinden persoonlijk advies een pré en onze adviseurs komen graag bij u langs voor advies en nemen daar alle tijd voor.

check

Oplossingen

Of nu gaat om informatievoorziening in de zorg, narrowcasting in de retail en MKB, het inrichten van vergaderruimten voorzien van touchscreens, LED-schermen of conference- en vergadersystemen: wij richten uw ruimte naar wens in.

view_headline

Nieuws

Lees hier het laatste nieuws van Display4all

Informatiezuil

Wilt u de mogelijkheid hebben om uw klanten altijd op de hoogte te houden van de nieuwste ontwikkelingen bij uw bedrijf? Heeft u een winkel waar u graag een optie wilt hebben om uw klant te vertellen over de nieuwste aanbiedingen? Of wilt u in uw wachtkamer aan uw patienten een gevarieerd programma met belangrijke informatie bieden? Wat de reden ook is dat u een informatiezuil aan wilt schaffen, bij Display4All bent u altijd aan het juiste adres. We hebben namelijk een eigen systeem ontwikkeld dat flexibel en gebruiksvriendelijk is en waarmee u uw informatie professioneel weer kunt geven.

Digitaal een informatiezuil gebruiken

Een informatiezuil die digitaal werkt heeft een groot aantal voordelen ten opzichte van een niet digitale zuil. Zo kunt u altijd aanpassingen maken op de informatie die op de zuil staat, zonder dat hier een andere partij aan te pas hoeft te komen. Er hoeft geen nieuwe informatie gedrukt te worden, wat weer extra kosten met zich mee zou brengen. U voert de nieuwe informatie eenvoudig met een PC of touchscreen in op de zuil, waarna deze direct wordt weergegeven. Staat er dan ook per ongeluk een foutje op de zuil, dan is dit in een handomdraai weer verbeterd.

Meer weten over onze informatiezuil die digitaal werkt?

U kunt altijd even contact met ons opnemen als u meer wilt weten over de mogelijkheden die u bij ons heeft. We raden u aan om eens een kijkje te komen nemen op onze website om daar meer te lezen over onze mogelijkheden, maar we komen ook graag een keer bij u langs om de verschillende opties met u door te nemen. We willen er graag voor zorgen dat u straks een informatiezuil digitaal kunt gebruiken die helemaal op uw wensen is afgestemd en waarmee u zonder problemen alle nuttige informatie over uw bedrijf kunt delen met anderen.

Mogen wij u terugbellen?
Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

  Display4all is dealer van de volgende merken:
  Heeft u een vraag of wilt u meer informatie ontvangen?
  Onze medewerkers helpen u graag verder.

  Telefoonnummer: 078 677 11 11

  Display4all HOREN, ZIEN EN GENIETEN

  Neem direct contact op
  Telefoon: 078 677 11 11
  Email: info@display4all.nl

  Adres
  Lindtsedijk 20B
  3336 LE Zwijndrecht

  Volg ons op:
     

  Menu