De afgelopen jaren maakten wij in eerste instantie veelal gebruik van de standaard Kiosken die worden geïmporteerd. Dit is in de branche de meest voorkomende situatie als het gaat om de verkoop van Kiosken; ook wel Digitale Kiosk, Informatiezuil, Digitale informatiezuilen, Totems, Digitale receptie genoemd.

Aangezien de kwaliteit vaak te wensen overlaat heeft Display4all B.V., mede door de grote vraag, besloten om zelf een lijn Kiosken te ontwikkelen en te produceren. Deze productie gebeurt volledig in Nederland. Hierdoor zijn we in staat om altijd het juiste product te leveren en kunnen we instaan voor een optimale kwaliteit.

De eerste lijn die volledig is door ontwikkeld hebben we gedoopt met de naam fleur. Deze Kiosk is standaard verkrijgbaar in twee uitvoeringen de L en de XL uitvoering. Beide modellen hebben dezelfde mogelijkheden, de modelverschillen zitten vooral in de afmetingen.

Beide modellen zijn zowel in een normale almede ook een Touch versie verkrijgbaar. We hebben gekozen om ook met een model te komen wat niet is uitgevoerd in een Touch versie omdat wij vaak de vraag gesteld krijgen of we de Touch functie ook kunnen uitschakelen. Vooral de XL uitvoering wordt vaak alleen gebruikt als informatiezuil en niet als interactieve Kiosk.

Welke specificaties hebben we fleur meegegeven?

fleur is slank maar 85 mm dik, 1980 mm lang en is stevig gebouwd, maar gezien de lengte wel slank.

Aan de achterzijde is een toegankelijke afsluitbare deur en treft u de aansluitingen aan om externe bronnen via HDMI en USB aan te sluiten. fleur heeft projected- capacitive (PCAP)Touch waardoor de voorzijde volledig is uitgevoerd in glas, zonder de randen die ontstaan als er wordt gewerkt met infrarood Touch. Het schoonmaken is daarom zeer gebruiksvriendelijk en fleur is daarom ook zeer geschikt voor winkelcentra, showrooms, digitale receptie, lobby’s en Retail. De Touch techniek is bevestigd aan de binnenkant van het glas en is daarom ongevoelig voor invloeden van buitenaf.

De displays die wij gebruiken zijn van Philips waarmee we een zeer betrouwbare leverancier hebben die een hoge kwaliteit professionele schermen heeft in een brede lijn aan verschillende inches en lichtopbrengsten. Voor wat betreft de kleur hebben we voor een mooie luxe zilver metallic kleur gekozen. Maar ook hierin zijn de mogelijkheden vrijwel onbeperkt wij kunnen fleur leveren in alle RAL kleuren.

De komende maanden zullen we verder gaan met de ontwikkeling van de volgende serie, maar bent u op zoek naar een Digitale Kiosk die aan specifieke kenmerken moet voldoen kunnen wij u altijd van dienst zijn. Wij leveren immers MAATWERK!

Display4all B.V. is leverancier/ontwikkelaar van diversen informatiezuilen voor zowel indoor als outdoor. Wij maken interactieve oplossingen in wand, vrijstaande oplossingen.

Ook wat betreft de aansturingsmogelijkheden hebben we de perfecte oplossing met ons Narrowcastingpakket iTV-Live! Hiermee kunt u zeer eenvoudig, zelfs vanaf een afstand, de content wijzigen of toevoegen. Ook de koppeling met een webshop is een mogelijkheid.

Kiosken

Fleur Digitale receptie

Fleur Mobile

Desinfectiezuil

Display4all HOREN, ZIEN EN GENIETEN

Display4all is al ruim 20 jaar een landelijk opererende specialist op het gebied van Audiovisuele oplossingen.

Lindtsedijk 20B
3336 LE Zwijndrecht

Telefoon: 078 677 11 11
Email: info@display4all.nl

Instagram
YouTube
LinkedIn
Menu