Touch

fleur, uw digitale receptie

Bent u op zoek naar een digitale receptie? Dan bent u bij bij Display4All aan het juiste adres. Wij introduceren u Fleur, uw digitale receptie. Met Fleur heet u voortaan uw bezoekers op een professionele manier welkom, en registreert u hen zonder daar personeel voor in te zetten.
uw bezoekers professioneel 
registeren

uw bezoekers professioneel
registeren

Bent u al bekend met bezoekersregistratie? Wilt u uw bezoekers op een professionele manier registreren? Display4All biedt de beste oplossingen voor het eenvoudig en snel registreren van bezoekers. Of het nu gaat om klanten, personeel, sollicitanten of andere gasten, onze digitale bezoekersregistratie oplossingen helpen u om hen professioneel en gastvrij te ontvangen.

Het achterlaten van een goede eerste indruk is belangrijk voor uw bedrijf of instelling, en met onze bezoekersregistratie oplossingen kunt u dit realiseren. Kies voor Display4All en zorg ervoor dat uw bezoekersregistratie vlekkeloos verloopt.

wat is een digitale
receptie

Wat is een digitale receptie nou precies? Een digitale receptie is de manier om het aanmelden en welkom heten van bezoekers eenvoudig te maken. Daarnaast is onze receptie ook een oplossing om 24/7 uw bezoekers te ontvangen, zonder dat een receptionist(e) nodig is.

Dit is niet alleen handig voor bezoekersregistratie, maar biedt ook efficiëntie. De recepties van Display4All stroomlijnen u uw processen, besparen kosten en geven uw bezoekers een actieve rol.
Magazine

ontdek wat een
digitale receptie
voor u kan doen

  Fleurfleurs

  onze bezoekersregistratie
  systemen zijn 100% avg proof!

  Onze bezoekersregistratie systemen zijn 100% AVG-proof. Dankzij de ingevoerde AVG-wetgeving is het niet langer toegestaan om een bezoekerslijst op uw balie te hebben liggen. Bij Display4All hebben wij gelukkig passende oplossingen op het gebied van bezoekersregistratie.

  Met ons digitale bezoekersregistratie systeem heeft u altijd inzicht in de aanwezigheid van uw bezoekers en voldoet u aan de AVG-wetgeving, waardoor u de privacy van uw bezoekers kunt garanderen.

  Met onze oplossingen hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de privacy en wetseisen. Wij helpen u graag bij het vinden van de beste oplossing voor uw situatie. Kies voor Display4All en profiteer van onze bezoekersregistratie oplossingen om de privacy van uw bezoekers te beschermen en te voldoen aan de wetgeving.

  Hoe werkt een
  digitale receptie?

  Digitale bezoekersregistratie is de professionele en geautomatiseerde manier om uw bezoekers welkom te heten in een volledig geprofessionaliseerde bedrijfsomgeving.

  Onze bezoekersregistratie software biedt de mogelijkheid om bezoekers zich te laten registreren via het touchscherm van Fleur, onze digitale receptie, of door het scannen van een QR-code. Via deze digitale receptie kan de organisator direct op de hoogte worden gebracht van de komst van de bezoeker via verschillende communicatiekanalen, zoals sms, e-mail of telefoon.
  Fleur hond

  wat is een digitale
  receptie?

  Met onze digitale bezoekersregistratie heeft u altijd helder inzicht in wie er aanwezig zijn in uw pand of locatie. Met de software van Display4All heeft u altijd een actueel overzicht van de aanwezige bezoekers, of het nu gaat om ondersteuning van bezoekersregistratie of werken bij een onbemande receptie

  Naast inzicht biedt onze bezoekersregistratie ook voordelen op het gebied van privacybescherming. Bij Display4All voldoen onze systemen namelijk aan de regels van de AVG-wetgeving en beschermen de privacy van uw bezoekers. U hoeft zich dus nooit meer zorgen te maken over de privacy van uw bezoekers met onze bezoekersregistratie oplossingen.

  Kies voor Display4All en profiteer van onze digitale bezoekersregistratie om altijd een helder overzicht te hebben van uw bezoekers en de privacy van uw bezoekers te beschermen.
  growersunited
  Verisure
  Verbrugge-International
  SimeDarby
  Laurens