Werkplek reservering en werkplek management

Heeft u behoefte aan goede werkplek reservering en een optimale werkplek management? Dan bent bij ons aan het juiste adres! Nu er weer meer op kantoor gewerkt wordt, is het verstandig om na te denken over werkplek indeling.

Bespaar eenvoudig en snel ruimte en kosten door uw kantoor slim in te delen en te voorzien van een reserveringssysteem. Met het werkplek reservering systeem kunnen het aantal werkplekken ook direct aan de 1,5 meter norm voldoen.

We zien steeds vaker dat bedrijven gebruik maken van flexwerken. Deze trend is al enkele jaren geleden ingezet en is nu gezien de ontwikkelingen wereldwijd zeer actueel geworden. Bedrijven zijn naarstig op zoek naar de juiste oplossing voor een optimaal werkplek beheer.

Dankzij ons zeer complete werkplek management oplossing kunt u flexwerken op de ideale manier faciliteren binnen uw organisatie. Hierdoor krijgen medewerkers de mogelijkheid om hun werk slimmer, plezieriger en efficiënter doen.

Voor welke uitdagingen komt u te staan?

Het spreekt voor zich dat er vanwege de anderhalve meter minder werkplekken beschikbaar zijn. Daarnaast wil je ook het aantal bewegingen gezien de gezondheidsregels in de gebouwen minimaliseren.

Je kunt misschien in de eerste instantie vooruit met een intekenlijst via Office 365 of een Excel-lijst. Maar voor het verdelen en bewaken is een serieuze en flexibele ondersteuning gewenst. Daarvoor hebben wij een zeer gebruiksvriendelijke oplossing.

werkplek management Display4All
werkplek reservering Display4All
werkplek management en werkplek reservering van Display4All

Flexibele Werkplekken

Uit onderzoek blijkt één op de 3 werkplekken ongebruikt blijft. Door gebruik te maken van een werkplek reserveringssysteem, kan u efficiënter gebruik maken van de beschikbare werkplekken in uw kantoor. Uw medewerkers kunnen eenvoudig, vanuit huis, of onderweg, een werkplek reserveren. Zo weten ze zeker dat zij een werkplek hebben.

Over Display4All

Display4All heeft een voor ieder vraagstuk de juiste oplossing gericht op werkplek reservering en werkplek management. Wij hebben al jaren lange ervaring op het gebied van ruimtereserveringen, room booking en andere audiovisuele oplossingen.

Display4All staat al meer dan 20 jaar garant voor uitstekende ervaring en talloze succesvolle projecten. Heeft u nog vragen over werkplek reservering?

Wij denken graag met u mee. Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen! Twijfel niet langer en begin nu met optimaliseren van uw vergaderruimtes.

Advies over werkplek reservering

Wij voorzien u graag van informatie over de diverse mogelijkheden wat betreft werkplek reservering. Het is tevens mogelijk om dit reserveringssysteem in te zetten voor het reserveren van parkeerplaatsen.

Maar er zijn uiteraard nog meer opties. Onze medewerkers helpen u graag met het zoeken naar een oplossing die bij u past. Neem vooral contact met ons op door ons te bellen, of door ons contactformulier in te vullen. Dan staan wij u zo spoedig mogelijk te woord.

Welke oplossingen kunnen wij u bieden?

Het pakket werkplek reservering biedt verschillende oplossingen die werknemers kunnen gebruiken bij het reserveren van een werkplek;

  • Het gebruik van een Online Portal
  • Mobiele applicatie
  • Integratie met office pakket
  • Detection
  • Online portal

Het gebruik van een Online Portal

Het Online Portal is het hart van de software en zit standaard bij de werkplek reservering licentie. Alle (klantspecifieke) instellingen worden hier vastgelegd. Daarnaast kunt u waardevolle informatie over het gebruik van de werkplekken. Voorbeelden hiervan zijn; analyse functionaliteiten, reservering tijdlijnen en no show overzichten binnen de portal vinden over het gebruik van de werkplekken

Mobiele applicatie

Voor het reserveren via een goede assistent dient de innovatieve App. Onze app is simpel en snel. U kunt altijd en overal vandaan een werkplek reserveren.

Vijf minuten voordat de reservering afloopt, ontvangt degene die heeft gereserveerd een notificatie. Dit geeft direct de mogelijkheid om te verlengen, als de planning dat toelaat.

Integratie

De werkplek reservering is te koppelen met Exchange, Office 365, Google G Suite. Maar ook met diverse FMIS-systemen zoals Planon, Facilitor, Axxerion, Topdesk en IDPMS-Hotel Concepts. De integratie met Outlook en G Suite gaat zelfs tot in de persoonlijke agenda.

Detection

Om het nog intelligenter te maken kunnen we ook Detection aanbieden. Een slimme sensor signaleert of de organisator ook werkelijk op komt dagen. Detection stuurt een herinnering indien dit niet het geval is.

De sensor kan de reservering eventueel annuleren en het bureau weer vrijgeven. Het is zelfs mogelijk om met automatische bezettingsdetectie te werken. Zelfs reserveren wordt dan overbodig.

Plattegrond & Software

Door middel van een plattegrond kunnen werknemers eenvoudig zien waar en hoeveel werkplekken er beschikbaar zijn. Zo kunnen zij bijvoorbeeld een werkplek reserveren in de buurt van een collega die aan hetzelfde project werkt.

De plattegrond geeft de mogelijkheid om direct te reserveren. Ook inzicht om erachter te komen aan welk bureau de collega s zitten die je zoekt. Het is zelfs mogelijk om te reserveren vanaf bijvoorbeeld een smartphone.

Sensoren

Het is ook mogelijk om de flexibele werkplekken te voorzien van een sensor. Deze maken de werkplek weer beschikbaar wanneer er voor langere tijd geen beweging gedetecteerd wordt.

Daarnaast is het een optie om het systeem te combineren met verstelbare bureaus. Wanneer iemand dan een werkplek reserveert, wordt het bureau automatisch ingesteld op de gewenste hoogte.

Room Management

Ruimtereservering

Room Booking

Display4all HOREN, ZIEN EN GENIETEN

Display4all is al ruim 20 jaar een landelijk opererende specialist op het gebied van Audiovisuele oplossingen.

Lindtsedijk 20B
3336 LE Zwijndrecht

Telefoon: 078 677 11 11
Email: info@display4all.nl

Instagram
YouTube
LinkedIn
Menu