ZorgTV

ZorgTV is een professionele en moderne manier om naar personeel, klanten, bezoekers of bewoners te communiceren met displays. Ideaal voor elke zorginstelling!

Wat is ZorgTV?

ZorgTV, voorheen ook wel kabelkrant genoemd, kan heel breed ingezet worden en is voor elke zorginstelling een professionele en moderne manier om naar personeel, klanten, bezoekers of bewoners te communiceren door middel van displays. Het is meer dan alleen het vertonen van “leuke” beelden. De doelstelling is digitaal communiceren en informeren. Tevens heeft Display4all verschillende extra’s die speciaal voor de zorg aan ZorgTV zijn toegevoegd zoals de geheugentrainer, Uit de oude doos, pollennieuws, Flora FaunaTV en Radio Remember.

ZorgTV in combinatie met professionele displays

Natuurlijk is het daarom ook van groot belang op welke locatie de schermen worden geplaatst. De getoonde informatie moet natuurlijk wel goed leesbaar zijn. Wij adviseren om de displays te monteren op plaatsen waar de doelgroep regelmatig langskomt of verblijft.

Wij gebruiken een techniek die wordt geleverd op basis van een Cloud omgeving. Dit betekent voor de gebruiker dat de aansturing en programmering kan geschieden zolang er een internetaansluiting aanwezig is. Dat wij werken met een Cloud oplossing heeft als voordeel dat er geen computer geïnstalleerd behoeft te worden.

ZorgTV kan ook worden ingekoppeld op de televisie voorziening van ZIGGO. ZorgTV is daardoor ook te bekijken op de kamer van de bewoner of appartement. De inkoppeling van ZIGGO op het digitale televisie netwerk. Dit betekent dat er een extra televisiezender wordt toegevoegd.

Thuisarts

Uit de Oude Doos

BeweegTV

Geheugentrainer

Flora Fauna TV

Do You Remember

Display4all HOREN, ZIEN EN GENIETEN

Display4all is al ruim 20 jaar een landelijk opererende specialist op het gebied van Audiovisuele oplossingen.

Lindtsedijk 20B
3336 LE Zwijndrecht

Telefoon: 078 677 11 11
Email: info@display4all.nl

Instagram
YouTube
LinkedIn
Menu