Voor het presenteren en brainstormen is een Touchscreen een goede mogelijkheid om op een interactieve manier bij een vergadering, training of brainstormsessie betrokken te blijven. Touchscreens zijn de ideale oplossing voor uw boardroom, vergaderruimte of klaslokaal. U heeft dan geen Whiteboard of Flipover meer nodig en u kunt al uw gegevens direct opslaan en onderling delen.

Wij werken bij het gebruik van Touchschermen met verschillende A-merk leveranciers o.a. iiyama, Philips, Samsung, Sharp, iBT en CTOUCH.

Maak uw eigen Touchscreen
Indien u een speciale maatvoering of uitvoering wenst dan hebben wij ook een oplossing voor het maken van uw eigen scherm, dit doen we d.m.v. Touch folie. Dit doen we door een Etalageruit eventueel gebogen te voorzien van Touchfolie. Dit folie bestaat uit een kunststof folie met een vrijwel onzichtbaar grid van draden dat naar een controller leidt. Wanneer een persoon de ruit aanraakt wordt er een verandering in het spanningsveld gedetecteerd. De Touch folie veranderd uw bestaande etalage in een groot interactief display. Omdat de folie aan de binnenzijde van de etalage gemonteerd wordt, is het niet gevoelig voor mogelijke schade die passanten aan de etalage aanbrengen. Touchfolie is leverbaar in zeer grote formaten zelfs wel tot meer dan 150 inch.

Natuurlijk zullen onze AV monteurs de montage deskundig verrichten.

Touchtafels

Display4all HOREN, ZIEN EN GENIETEN

Display4all is al ruim 20 jaar een landelijk opererende specialist op het gebied van Audiovisuele oplossingen.

Lindtsedijk 20B
3336 LE Zwijndrecht

Telefoon: 078 677 11 11
Email: info@display4all.nl

Instagram
YouTube
LinkedIn
Menu