Led schermen
Steeds vaker worden LED schermen toegepast en de vraag naar kwalitatieve oplossingen neemt toe. Vooral in de reclamewereld zijn ze niet meer weg te denken. Doordat producten steeds sneller veranderen en bedrijven vaker hun reclame-uitingen willen aanpassen vormen LED schermen een perfecte oplossing. Andere toepassingen waarbij een LED scherm wordt gebruikt zijn bijvoorbeeld het informeren van bezoekers bij evenementen en het vertonen van productafbeeldingen.

Kwaliteit van LED schermen
Er is een enorme diversiteit aan LED schermen verkrijgbaar ook in kwaliteit. Het is vanaf een offerte niet altijd duidelijk te onderscheiden wat nu de juiste kwaliteit is. Wij vinden dat als u praat over een investering een product lang moet meegaan. Onderscheidende zaken die u bij ons aantreft zijn o.a. 5 jaar garantie, frontservice waardoor het scherm vanaf de voorzijde gerepareerd kan worden  en kennis van zaken. Wij weten dat elke vraag  een specifieke oplossing behoeft.

Outdoor schermen
Omdat de LED schermen buiten worden toegepast en dus te maken heeft met directe lichtinval en verschillende weersomstandigheden is de juiste inzet van groot belang. Omdat zonlicht een 4000 nits uitstraalt bieden wij alleen schermen aan met een licht opbrengt van meer dan 5000 nits. Ook dient er dan rekening te worden gehouden met de pixel pitch.

Opbouw van een LED scherm
Een LED scherm wordt opgebouwd uit losse modules die in maatvoering kunnen verschillen. Uiteindelijk adviseren wij de juiste oplossing. De modules zijn voorzien van twee mogelijke LED’s, wij leveren DIP leds of SMD leds. Aangezien er steeds vaker wordt gewerkt met een kleine pixelpitch is het dan niet meer mogelijk om met DIP leds te werken.

Service verlenen
Omdat schermen vaak worden gemonteerd op een manier waardoor er vanuit de achterzijde geen toegang meer mogelijk is werken we met LED schermen die zijn voorzien van frontservice. Door deze frontservice worden de kosten van onderhoud en reparatie aanzienlijk verminderd.

Aansturing van content
Omdat iedere oplossing verschillend is in het tonen van content heeft Display4all een zeer gebruiksvriendelijk pakket om de content aan te sturen. Met het i-TVlive! software zijn wij in staat om vanuit de Cloud de aansturing te verzorgen zonder tussenkomst van een lokale PC.

Junoo Indoor

Junoo Outdoor

LED Wall

Display4all HOREN, ZIEN EN GENIETEN

Display4all is al ruim 20 jaar een landelijk opererende specialist op het gebied van Audiovisuele oplossingen.

Lindtsedijk 20B
3336 LE Zwijndrecht

Telefoon: 078 677 11 11
Email: info@display4all.nl

Instagram
YouTube
LinkedIn
Menu