Informatiebord en digitale borden op maat

Een informatiebord is een handige tool om uw klanten altijd op de hoogte te houden van nieuwe ontwikkelingen bij uw bedrijf, in uw winkel of restaurant. Heeft u een nieuw menu? Dan kunt u dit op uw informatiebord zetten en weten uw klanten waar ze op kunnen rekenen.

Als u een van de digitale informatieborden van Display4All gebruikt voor deze informatie, dan heeft u een groot aantal flexibele opties om deze informatie zo goed mogelijk weer te geven. U kunt bijvoorbeeld de look and feel van de informatie helemaal aanpassen aan de huisstijl van uw bedrijf.

Informatieborden digitaal gebruiken

De oplossingen die wij aanbieden worden afgestemd op uw behoeften. We nemen samen met u uw wensen door en zorgen er dan voor dat u informatieborden digitaal gaat gebruiken die perfect aansluiten op hoe u deze informatie weer wilt geven.

U kunt uw informatiebord voor verschillende doeleinden gebruiken. Zo kan een informatie bord van Display4all bijvoorbeeld ingezet worden als een perfecte manier om mensen ervan te overtuigen klant te worden bij u.

Uiteraard is het ook mogelijk om de informatie te laten zien op het moment dat uw bezoekers / klanten hier behoefte aan hebben. Onze digitale stoepborden beschikken over een scherm van hoge kwaliteit, waarop het mogelijk is om op elk moment een wisselende boodschap te laten zien.

Zo zien mensen heel snel en duidelijk wat ze bij u allemaal kunnen verwachten als ze naar binnen lopen. Ons informatiebord is interactief en ziet er zeer professioneel uit. Precies zoals u dat wilt! Daarnaast hebben wij ook ervaring met digitale schoolborden voor in het onderwijs.

We vinden het heel belangrijk om het u mogelijk te maken uw informatie zo eenvoudig mogelijk aan te passen en zo duidelijk mogelijk weer te geven. Neem dan ook vandaag nog contact met ons op als u meer wilt weten over de mogelijkheden die wij u te bieden hebben op dit gebied. Wij kunnen u altijd van gratis advies voorzien!

Waarom een informatiebord kopen bij Display4All?

U bent bij ons aan het juiste adres als u geeft om informatieborden van hoge kwaliteit. Een digitaal informatiebord, ook wel infobord genoemd, van Display4All beschikt over smart technologies. Onze klanten maken gebruik van professionele digitale borden die zowel binnen en buiten geplaatst kunnen worden.

Wij zien het vaak dat iemand een informatiebord of meerdere digitale borden wilt afnemen maar zich niet bewust is van de verschillende oplossingen. Het is dan voor de eindgebruiker niet altijd direct te zien wat de verschillen zijn tussen professionele digitale borden en een ‘normale’ consumenten informatiebord.

De verschillen zitten vaak in de lichtopbrengst, kwaliteit, levensduur en uiteraard de service die u ontvangt. Maar soms kunnen ook de aansluitingen verschillen. Hierom kunt u zich beter totaal laten ontzorgen. Wij leveren altijd maatwerk helpen u graag met de juiste informatie voorziening!

Meer weten over onze digitale informatieborden?

Als u meer wilt weten over onze informatieborden, dan raden wij u aan om gewoon eens een kijkje te komen nemen op onze website. We hebben hier uitgebreide informatie klaarstaan over onze informatieborden, maar ook over ons bedrijf.

Of beter nog: neem een keer contact met ons op om een afspraak met ons te maken. We vertellen u dan alles wat u wilt weten over onze infoborden. Kortom, wilt u een informatiebord kopen? Bij Display4All bent u altijd aan het juiste adres voor de beste oplossingen op het gebied van audiovisuele informatievoorziening.

Overige diensten

Naast het verzorgen van digitale borden of een informatiebord kunnen wij u van nog veel meer zaken voorzien. Als expert op audio visueel gebied kunnen wij u met verschillende diensten helpen.

Dit loopt van display oplossingen tot led schermen en van bezoekersregistratie tot videoconferencing voor op kantoor, onderwijs, retail, horeca of bijvoorbeeld in de zorg. Kortom, er is enorm veel mogelijk. Neem contact op en dan bespreken wij samen met u alle mogelijkheden!

Informatiebord van Display4all
tag_faces

Ontzorgen

Display4all neemt u de gehele zorg uit handen. Wij werken met een projectleider die u tijdens het gehele project begeleidt.

info_outline

Advies en service

Wij vinden persoonlijk advies een pré en onze adviseurs komen graag bij u langs voor advies en nemen daar alle tijd voor.

check

Oplossingen

Of nu gaat om informatievoorziening in de zorg, narrowcasting in de retail en MKB, het inrichten van vergaderruimten voorzien van touchscreens, LED-schermen of conference- en vergadersystemen: wij richten uw ruimte naar wens in.

view_headline

Nieuws

Lees hier het laatste nieuws van Display4all

Display4all is dealer van de volgende merken:
Heeft u een vraag of wilt u meer informatie ontvangen?
Onze medewerkers helpen u graag verder.

Telefoonnummer: 078 677 11 11

Display4all HOREN, ZIEN EN GENIETEN

Neem direct contact op
Telefoon: 078 677 11 11
Email: info@display4all.nl

Adres
Lindtsedijk 20B
3336 LE Zwijndrecht

Volg ons op: