tag_faces

Ontzorgen

Display4all neemt u de gehele zorg uit handen. Wij werken met een projectleider die u tijdens het gehele project begeleidt.

info_outline

Advies en service

Wij vinden persoonlijk advies een pré en onze adviseurs komen graag bij u langs voor advies en nemen daar alle tijd voor.

check

Oplossingen

Of nu gaat om informatievoorziening in de zorg, narrowcasting in de retail en MKB, het inrichten van vergaderruimten voorzien van touchscreens, LED-schermen of conference- en vergadersystemen: wij richten uw ruimte naar wens in.

view_headline

Nieuws

Lees hier het laatste nieuws van Display4all

virtuele receptie

Aan de slag met een virtuele receptie app

Bij Display4all bent u aan het juiste adres voor de beste software voor uw virtuele receptie. Een virtuele, digitale receptie maakt het u makkelijk om uw gasten zich te laten aanmelden. Ze komen eenvoudig naar uw bedrijf, melden zich aan via onze virtuele receptie app en staan dan gelijk bij u in het systeem. Zo weet de persoon met wie deze gast een afspraak heeft meteen dat het bezoek is gearriveerd. Maar daarbij staat deze persoon ook meteen bij u in het systeem. Mocht er onverhoopt een calamiteit uitbreken, dan heeft u gelijk in beeld wie zich allemaal in uw bedrijf bevinden. Indien u hier meer over wilt weten kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen.

Uw receptie virtueel gebruiken

Een virtuele receptie neemt uw mensen taken uit handen, zodat zij zich kunnen richten op andere taken binnen uw bedrijf. Daar komt bij dat u ook altijd de juiste informatie in handen heeft. Er hoeven hier geen boeken voor te worden aangeschaft en bewaard, alles is eenvoudig digitaal opgeslagen. Neem eens een kijkje bij de mogelijkheden die u heeft met onze virtuele receptie. U ziet dan meteen hoe onze receptie werkt en hoe eenvoudig het voor uw gasten en bezoekers wordt om zich bij u aan te melden. Uiteraard willen we u dit graag ook een keer in persoon vertellen. Maak hier een afspraak voor om bij ons langs te komen en de mogelijkheden van onze receptie die virtueel werkt door te nemen.

Meer weten over onze virtuele receptie app?

Het is helemaal niet meer nodig om iemand bij uw bedrijf neer te zetten om bezoekers hun naam in een boek te laten schrijven. U kunt namelijk heel eenvoudig met onze virtuele receptie aan de slag om dit te regelen. Het is met een digitale receptie eenvoudig en veilig om mensen zich in te laten schrijven. We hebben bij Display4all de perfecte oplossing op dit gebied klaarstaan. U kunt er ook voor kiezen om een van onze andere audiovisuele oplossingen te gebruiken bij uw bedrijf, instelling of organisatie. Ook hier vertellen wij u graag meer over.

Mogen wij u terugbellen?
Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

  Display4all is dealer van de volgende merken:
  Heeft u een vraag of wilt u meer informatie ontvangen?
  Onze medewerkers helpen u graag verder.

  Telefoonnummer: 078 677 11 11

  Display4all HOREN, ZIEN EN GENIETEN

  Neem direct contact op
  Telefoon: 078 677 11 11
  Email: info@display4all.nl

  Adres
  Lindtsedijk 20B
  3336 LE Zwijndrecht

  Volg ons op: