Digital Signage Schermen

Professionele digital signage schermen

Digital signage schermen zijn professionele informatie schermen die worden gebruikt om dynamische en interactieve content weer te geven. In de audiovisuele branch noemen we dit ook wel eens een digital signage display.

Met behulp van geavanceerde technologieën zoals LCD, LED of OLED kunnen deze schermen heldere en levendige beelden en video’s tonen. Een digital signage scherm is een effectief middel geworden voor bedrijven om hun boodschap over te brengen, producten te promoten en de betrokkenheid van klanten te vergroten.

SAMSUNG
LG
Sharp-Be-Original
CTOUCH
Philips
ibt

Wat is een digital signage scherm?

Een digital signage scherm, ook wel bekend als een digital signage display of digitaal reclame scherm, is een elektronisch display dat wordt gebruikt voor het weergeven van dynamische content, zoals afbeeldingen, video's, tekst en andere multimedia-inhoud. Deze schermen worden vaak ingezet in openbare ruimtes, winkels, bedrijven, hotels, luchthavens en andere locaties met veel verkeer.

Met digital signage schermen kunnen bedrijven op een opvallende en aantrekkelijke manier informatie delen, zoals aanbiedingen, nieuws, advertenties en real-time updates. Deze schermen kunnen worden geïnstalleerd in diverse zakelijke omgevingen, waaronder winkels, hotels, restaurants, beurzen, banken en luchthavens, om de merkbekendheid te vergroten en klanten effectief te bereiken.

Digital Signage Types

Welke type schermen zijn er?

Een digital signage scherm kan op verschillende manieren worden toegepast. Wij verdelen de schermen altijd in drie categorieën:

 1. Indoor scherm

Deze schermen zijn uitermate geschikt voor binnen gebruik. Deze worden bijvoorbeeld gebruikt in een vergaderzaal, een onthaalruimte of als ontvangst in bijvoorbeeld de zorg of een restaurant.

2. Vitrine schermen

Deze schermen zijn uitgerust met een extreem hoge helderheid, wat cruciaal is om de content duidelijk zichtbaar te maken, zelfs op zonnige dagen. Bovendien zijn ze voorzien van een anti-reflectie coating en een beschermende laag tegen direct zonlicht.

3. Outdoor schermen

Een buiten scherm biedt een nog hogere helderheid dan een vitrine display en is tevens water- en stofbestendig, en bestand tegen ruwe behandeling. Deze beeldschermen worden vaak geïnstalleerd in winkelstraten of aan buitenmuren van bedrijven en winkels gemonteerd.

Neem contact op
Algemeen-Brochure-Display4all

Ontdek wat digital signage schermen voor uw bedrijf kunnen doen!

  Digital Signage Schermen Toepassingen

  Waar worden digital signage schermen toegepast?

  Een digital signage scherm vindt diverse toepassingen in verschillende branches en zakelijke omgevingen. Hier zijn enkele veelvoorkomende toepassingen:

  1. Retail: Productinformatie, aanbiedingen en interactieve kiosken.
  2. Horeca: Menu’s, specials en sfeerbeelden.
  3. Gezondheidszorg: Wachtlijsten, richtingaanwijzingen en gezondheidsinformatie.
  4. Onderwijs: Nieuws, aankondigingen en roosters.
  5. Transport: Reisinformatie, vertrektijden en advertenties.
  6. Bedrijfsomgevingen: Interne communicatie en welkomstberichten.
  7. Evenementen: Programma’s, plattegronden en interactieve displays.

  De toepassingen van digital signage schermen zijn veelzijdig en bieden bedrijven de mogelijkheid om op een impactvolle en interactieve manier te communiceren met hun doelgroep. Door de juiste content en boodschap op de schermen weer te geven, kunnen organisaties hun merkbekendheid vergroten, de betrokkenheid van klanten verhogen en de algehele gebruikerservaring verbeteren.

  Voordelen Digital Signage

  De voordelen van digital signage schermen

  Ontgrendel de kracht van digital signage schermen en geniet van diverse voordelen voor uw bedrijf:

  ✓ Ervaar verbeterde klantbetrokkenheid door dynamische content die de aandacht vasthoudt.

  ✓ Realiseer altijd krachtige communicatie met de flexibiliteit om inhoud op elk moment bij te werken.

  ✓ Versterk informatieoverdracht met heldere, visuele presentaties en verhoog tegelijkertijd uw merkbekendheid.

  ✓ Verbeter de klantenervaring door relevante en boeiende content te leveren

  Wat zijn de integratiemogelijkheden?

  Wat zijn de integratiemogelijkheden?

  Integratie is een belangrijk aspect van digital signage schermen, waardoor ze naadloos kunnen samenwerken met andere systemen en platforms. Hier zijn enkele integratiemogelijkheden die bedrijven kunnen verkennen:

  • POS-systemen: Real-time productinformatie en aanbiedingen tonen.
  • Social media feeds: Laatste updates en interactie met het publiek.
  • Weer updates: Relevante weersvoorspellingen weergeven.
  • Dynamische gegevensbronnen: Real-time gegevens zoals verkeersinformatie tonen.

  Door een digital signage scherm te integreren met andere systemen, kunnen bedrijven de functionaliteit en relevantie ervan vergroten. Deze integratiemogelijkheden bieden nieuwe manieren om content te personaliseren, real-time informatie weer te geven en de algehele gebruikerservaring te verbeteren.

  Interesse in digital signage schermen of meer informatie ontvangen?