Display4all BV neemt JOAN Room Management op in het assortiment

U weet als geen ander dat we in een digitaal tijdperk zijn beland. Een nieuw tijdperk van werkplektransformatie staat voor de deur. Deze transformatie bestaat uit dynamische kantoortechnologie waarbij we de flexibiliteit moeten vergroten en de samenwerking en connectiviteit sterk dienen te verbeteren. In een wereld van gedurfde veranderingen wordt de informatie snel doorgegeven.

Miljoenen vergaderingen zijn gepland en worden dagelijks gehouden, maar meer betekent niet altijd beter! Met het groeiend aantal vergaderingen is de kantoorruimte geworden tot de op één na grootste uitgave van een organisatie. Wanneer deze vergaderingen slecht zijn gepland en beheerd heeft dit een negatief effect op de tevredenheid van kantoormedewerkers en lijdt dit tot gebrek aan productiviteit.

Door het opnemen van JOAN in ons assortiment kunnen wij een oplossing bieden aan de storingen en teleurstellingen bij het boeken van een vergader of spreekruimte. Met JOAN introduceren wij een toonaangevend systeem voor uw vergaderruimte beheer en ontstaat er een moderne werkplek. De tijd die nodig is om een vergaderruimte te vinden wordt tot nul gereduceerd. Wat weer de productiviteit van vergaderingen verhoogt en dat bespaart tijd en geld. Alle informatie van de ruimte staat nu op het display bij de ruimte.
JOAN integreert in uw kantoor en elimineert wat uw medewerkers het meest stoort. U voorkomt hiermee dubbele boekingen, onderbrekingen van de vergadering en no-show vergaderingen.

Met JOAN neemt u de controle over de vergaderruimtes weer in eigen hand. JOAN detecteert en verwijdert onbeheerde vergaderingen uit het systeem en brengt dus uw vergaderingen naar een hoger niveau. Het verkeerd of dubbel boeken van de vergaderruimtes kost een gemiddeld MKB bedrijf al snel
€ 15.000,- per jaar. U krijgt op een zeer eenvoudige wijze een gebruiksanalyse van de vergaderruimte waardoor kosten kunnen worden gereduceerd.

Met JOAN maakt u een aangename kantoor omgeving voor uw medewerkers. Hier ontmoeten productieve mensen elkaar en zullen prettiger werken.

Deel via: