Ook al bent u geen expert op Videoconferencing gebied, ook u weet dat de technische ontwikkelingen elkaar in een hoog tempo opvolgen. Daarom wordt er binnen bedrijven en instellingen steeds vaker gebruik gemaakt van Videoconferencing. Hiervoor zijn verschillende systemen mogelijk. Display4All installeert en implementeert Videoconferencing systemen waarbij de gebruiksvriendelijkheid voorop staat.

Display4All heeft een voor ieder vraagstuk de juiste oplossing gericht op visuele communicatie, van mobile tot desk units, van huddle room tot grote vergaderroom.  De keuze is groot en Display4All staat al meer dan 20 jaar garant voor uitstekende videoconferencing-ervaring en talloze succesvolle projecten.  Dit doen wij in een brede doelgroep binnen ondernemingen, overheid, hogescholen en universiteiten, ziekenhuizen en financiële instellingen.

Een persoonlijk Videoconferentiesysteem maakt directe communicatie mogelijk van achter uw bureau, op uw thuiswerkplek of eventueel onderweg. Voor iedere werkplek bestaat er individuele videoconferentie of het nu bedoeld is als desktopsysteem, als mobiel videosysteem of als videosysteem op kantoor.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie ontvangen?
Onze medewerkers helpen u graag verder.

Telefoonnummer: 078 677 11 11

Display4all HOREN, ZIEN EN GENIETEN

Neem direct contact op
Telefoon: 078 677 11 11
Email: info@display4all.nl

Adres
Lindtsedijk 20B
3336 LE Zwijndrecht

Volg ons op:
   

Menu