tag_faces

Ontzorgen

Display4all neemt u de gehele zorg uit handen. Wij werken met een projectleider die u tijdens het gehele project begeleidt.

info_outline

Advies en service

Wij vinden persoonlijk advies een pré en onze adviseurs komen graag bij u langs voor advies en nemen daar alle tijd voor.

check

Oplossingen

Of nu gaat om informatievoorziening in de zorg, narrowcasting in de retail en MKB, het inrichten van vergaderruimten voorzien van touchscreens, LED-schermen of conference- en vergadersystemen: wij richten uw ruimte naar wens in.

view_headline

Nieuws

Lees hier het laatste nieuws van Display4all

Video vergaderen

Video vergaderen met een professioneel systeem

Bent u op zoek naar een bedrijf dat u een oplossing kan bieden op audiovisueel gebied? Een bedrijf waar mensen werken die jarenlange ervaring hebben hiermee en die ook als geen ander weten wat er allemaal mogelijk is? Indien u bijvoorbeeld wilt weten wat er allemaal mogelijk is met video vergaderen dan staan wij klaar om alle mogelijkheden op dit gebied eens met u door te nemen. Videovergaderen is een vorm van vergaderen die door de jaren heen enorme ontwikkelingen heeft meegemaakt. Technologisch gezien is dit steeds makkelijker geworden, maar daarbij is het ook zo dat de noodzaak dat iedereen fysiek in een vergaderruimte aanwezig is steeds meer afneemt.

Een videovergadering beleggen

Een videovergadering is een perfecte optie als u bijvoorbeeld mensen bij de vergadering wilt hebben voor wie het niet mogelijk is om fysiek aanwezig te zijn. Hier kunnen natuurlijk vele verschillende redenen voor zijn. We raden u dan ook aan om de oplossingen die wij op dit gebied klaar hebben staan met ons door te nemen. Wat voor schermen komen er in de ruimte te hangen, wat voor camera’s en hoe wordt dit allemaal op het gebied van de audio geregeld? Wij hebben hier veel ervaring mee, door het verzorgen van videovergaderen voor een groot aantal verschillende bedrijven. Het maakt dan ook niet uit hoe groot uw bedrijf is of hoeveel mensen er bij de vergadering aanwezig moeten zijn. Wij zorgen ervoor dat iedereen deze vergadering zonder problemen kan volgen.

Meer weten over een professionele videovergadering?T

We raden u aan om eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die wij u op het gebied van videovergaderen allemaal te bieden hebben. We hebben bij Display4all ruim 20 jaar ervaring met het aanbieden van audiovisuele oplossingen. Hier zit ook een oplossing tussen die u kan helpen bij uw bedrijf betere videovergaderingen te beleggen. We vertellen u daar graag meer over in een persoonlijk gesprek.

Mogen wij u terugbellen?
Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

  Display4all is dealer van de volgende merken:
  Heeft u een vraag of wilt u meer informatie ontvangen?
  Onze medewerkers helpen u graag verder.

  Telefoonnummer: 078 677 11 11

  Display4all HOREN, ZIEN EN GENIETEN

  Neem direct contact op
  Telefoon: 078 677 11 11
  Email: info@display4all.nl

  Adres
  Lindtsedijk 20B
  3336 LE Zwijndrecht

  Volg ons op: