Ben jij onze installatiemonteur?

Ben jij de inventieve, leergierige installateur met een absolute liefde voor audiovisuele techniek en wil je graag aan de slag binnen een team van professionals en werken met de nieuwste technieken?

Dan hebben wij een mooie uitdaging voor jou!

De uitdaging: Bij onze huidige en toekomstige klanten installeer je complete beeld- en geluidsystemen voorzien van de nieuwste technieken, LED producten, touchschermen, kiosken, videowalls, besturingssystemen en narrowcasting.

Jouw profiel: Je hebt een technische opleiding op MBO niveau. Je bent een echte no-nonsense teamplayer met oog voor detail. Je bent gefocust op een mooi eindresultaat voor weer een tevreden klant. Natuurlijk moet je wel in het bezit zijn van een geldig rijbewijs B.

Ons aanbod: Wij bieden een uitdagende baan voor een talentvolle installatietechnicus, die het beste uit zichzelf wil halen. Wij bieden je de mogelijkheid om jezelf te ontplooien binnen een team van specialisten en een ruim portfolio aan leuke klanten. Als “learning company” bieden wij je de mogelijkheid om cursussen te volgen en bij te scholen. Uiteraard verdien je een goed salaris en profiteer je bovendien van goede arbeidsvoorwaarden.

Interesse: Deze functie is per direct beschikbaar, dus bel of mail ons: (078) 677 1111 of stuur je CV naar wouter@display4all.nl.

Display4all HOREN, ZIEN EN GENIETEN

Display4all is al ruim 20 jaar een landelijk opererende specialist op het gebied van Audiovisuele oplossingen.

Lindtsedijk 20B
3336 LE Zwijndrecht

Telefoon: 078 677 11 11
Email: info@display4all.nl

Instagram
YouTube
LinkedIn
Menu