tag_faces

Ontzorgen

Display4all neemt u de gehele zorg uit handen. Wij werken met een projectleider die u tijdens het gehele project begeleidt.

info_outline

Advies en service

Wij vinden persoonlijk advies een pré en onze adviseurs komen graag bij u langs voor advies en nemen daar alle tijd voor.

check

Oplossingen

Of nu gaat om informatievoorziening in de zorg, narrowcasting in de retail en MKB, het inrichten van vergaderruimten voorzien van touchscreens, LED-schermen of conference- en vergadersystemen: wij richten uw ruimte naar wens in.

view_headline

Nieuws

Lees hier het laatste nieuws van Display4all

Touchscreen kiosk

Aan de slag met een touchscreen kiosk

Wilt u bij uw bedrijf gebruik maken van een touchscreen kiosk? Een handige zuil waar bezoekers, gasten of klanten eenvoudig informatie terug kunnen vinden? Of een kiosk touchscreen dat ervoor gebruikt kan worden om een klant een bestelling bij u te laten maken? Dan bent u bij Display4all aan het juiste adres. We hebben namelijk meerdere systemen ontwikkeld die u eenvoudig in uw bedrijf in kunt zetten. Met zo’n interactieve touchscreen kiosk maakt u de beleving die uw klanten bij uw bedrijf hebben gelijk een stuk aangenamer en eenvoudiger. Zo maakt u het ze ook makkelijker om bijvoorbeeld een bestelling bij u te maken.

Een touchscreen kiosk gebruiken

Met zo’n kiosk touchscreen van Display4all maakt u het uw klanten een stuk prettiger om in uw winkel of bedrijf te gast te zijn. Ze kunnen snel informatie vinden die ze nodig hebben… Het is voor u al net zo eenvoudig om de kiosk te gebruiken. Deze wordt door ons namelijk geleverd inclusief software die u hier heel eenvoudig voor kunt gebruiken. Hiermee maakt u snel aanpassingen indien deze nodig zijn, zonder dat u hier een externe partij voor in hoeft te schakelen. Wilt u hier meer over weten? Neem gewoon even contact met ons op om een afspraak te maken.

Meer weten over onze interactieve touchscreen kiosk?

Indien u meer wilt weten over de mogelijkheden die u bij ons heeft, dan raden wij u aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen bij Display4all. We hebben mensen in dienst die graag eens met u om tafel gaan om de mogelijkheden van ons kiosk touchscreen te bekijken. Ze laten u zien hoe eenvoudig het is om hier bijvoorbeeld aanpassingen op te maken en het in te zetten binnen uw bedrijf, winkel of restaurant. U vindt hier ook uitgebreide informatie over op onze website.

Mogen wij u terugbellen?
Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

  Display4all is dealer van de volgende merken:
  Heeft u een vraag of wilt u meer informatie ontvangen?
  Onze medewerkers helpen u graag verder.

  Telefoonnummer: 078 677 11 11

  Display4all HOREN, ZIEN EN GENIETEN

  Neem direct contact op
  Telefoon: 078 677 11 11
  Email: info@display4all.nl

  Adres
  Lindtsedijk 20B
  3336 LE Zwijndrecht

  Volg ons op: