Narrowcasting ZorgTV AV-ICT Totaal inrichting Menuborden Audio Narrowcasting ZorgTV AV-ICT Totaal inrichting Menuborden Audio Narrowcasting ZorgTV AV-ICT Totaal inrichting Menuborden Audio
tag_faces

Ontzorgen

Display4all neemt u de gehele zorg uit handen. Wij werken met een projectleider die u tijdens het gehele project begeleidt.

info_outline

Advies en service

Wij vinden persoonlijk advies een pré en onze adviseurs komen graag bij u langs voor advies en nemen daar alle tijd voor.

check

Oplossingen

Of nu gaat om informatievoorziening in de zorg, narrowcasting in de retail en MKB, het inrichten van vergaderruimten voorzien van touchscreens, LED-schermen of conference- en vergadersystemen: wij richten uw ruimte naar wens in.

view_headline

Nieuws

Lees hier het laatste nieuws van Display4all

Touchscreen informatiezuil

Effectief informatie uitwisselen met een touchscreen informatiezuil

Wilt u bij uw bedrijf mensen snel op de hoogte brengen van vragen die ze kunnen hebben? Wilt u het klanten mogelijk maken om in uw winkel snel informatie te krijgen over een bepaald product? Dan raden wij u aan om hiervoor een touchscreen informatiezuil te gebruiken. We hebben bij Display4all een systeem ontwikkeld waarmee u klanten snel de informatie geeft waar ze naar op zoek zijn. Onze informatiezuil met touchscreen is er op ontwikkeld om gebruiksvriendelijk te zijn en snel de weg naar de juiste informatie te bieden. U kunt hier meer informatie over lezen op onze website.

Aan de slag met een interactieve touchscreen informatiezuil

We raden u aan om eens een kijkje te komen nemen bij Display4all als u meer wilt weten over de mogelijkheden die u bij ons allemaal heeft. We staan klaar om u te laten zien hoe onze zuilen werken en hoe effectief deze zijn. We hebben hier software voor ontwikkeld die u in een handomdraai gebruikt om bijvoorbeeld een nieuw menu of een nieuwe aanbieding op de zuil te zetten. Het is dan heel eenvoudig om aan te geven op welke manier deze zuil interactief moet zijn, zodat uw klanten hier snel mee aan de slag kunnen. Onze informatieve touchscreen informatiezuil is een eenvoudig product om in te zetten bij uw onderneming.

Meer weten over onze informatiezuil met touchscreen?

Indien u meer wilt weten over de mogelijkheden die u bij ons heeft, dan raden wij u aan om gewoon een kijkje bij ons te komen nemen. Neem eens contact met ons op om een afspraak met ons te maken en bij ons langs te komen. Samen met u bekijken we dan wat uw wensen zijn met onze touchscreen informatiezuil. We laten u zien hoe deze werkt en bekijken dan hoe u deze bij uw bedrijf in kunt zetten.

Mogen wij u terugbellen?
Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

  Display4all is dealer van de volgende merken:
  Heeft u een vraag of wilt u meer informatie ontvangen?
  Onze medewerkers helpen u graag verder.

  Telefoonnummer: 078 677 11 11

  Display4all HOREN, ZIEN EN GENIETEN

  Neem direct contact op
  Telefoon: 078 677 11 11
  Email: info@display4all.nl

  Adres
  Lindtsedijk 20B
  3336 LE Zwijndrecht

  Volg ons op:
     

  Menu