LCD en LED schermen
gebruiken bij sport en entertainment

Ook in de sport en entertainment wordt al jaren gebruikt gemaakt van LCD en LED schermen bij vele toepassingen. Of het nu gaat over de LED boarding rondom de sportvelden of de informatieborden bij de velden, Display4all is al jaren een speler binnen deze markt.

Bewegende beelden worden beter onthouden

Sporten in het algemeen wordt steeds populairder. Uit onderzoek is gebleken dat 75% van de leden van sportscholen trouwe bezoekers zijn aan de sportschool. Bij de juiste positionering van schermen wordt de getoonde content dus vaker bekeken. Waren het eerst de voetbalclubs die de mededelingen en reclame digitaal vertoonden, nu zie je ook steeds vaker bij andere sporten deze mogelijkheid opkomen. Het is natuurlijk niet alleen het tonen van reclamebeelden waarvoor de schermen worden gebruikt. Sportscholen gebruiken steeds vaker ook LCD/LED schermen voor het tonen van de programma’s die gekoppeld zijn aan de apparaten. Dit kan worden getoond op enkele schermen maar ook een Videowall is daarvoor uitermate geschikt.

Inzet van Kiosken

Door het inzetten van een Kiosk waarop de bezoeker van de sportschool zich kan aanmelden voorkomt u op piekmomenten een wachtrij bij de digitale receptie. Daarnaast kunt u ook op een zeer gebruiksvriendelijke manier informatie verstrekken aan de bezoekers of er zelfs een webshop aan koppelen voor het bestellen van sportartikelen of voedingsmiddelen.

Indoor en Outdoor schermen

Display4all levert zowel indoor schermen en videowall’s als ook LED schermen op of nabij stadions of sportscholen. Met onze i-TV Narrowcasting oplossing kunt u op een zeer gemakkelijke en gebruiksvriendelijke manier de aansturing van de content verzorgen.

Bekijk meer producten

Ruimtereservering
Gebruik maken van een vergaderruimte op kantoor? Reserveer online uw ruimte.

Videoconferentie oplossingen
Dé manier om online te vergaderen. Thuis, op kantoor of waar dan ook.

Digitale receptie
Uw bezoekers professioneel ontvangen en te helpen met hun bezoek.

ZorgTV
Uitgebreid informatie- of televisiekanaal speciaal ontwikkeld voor.

Display4all HOREN, ZIEN EN GENIETEN

Display4all is al ruim 20 jaar een landelijk opererende specialist op het gebied van Audiovisuele oplossingen.

Heliotroopring 500
3316 KG Dordrecht

Telefoon: 078 677 11 11
Email: info@display4all.nl

Instagram
YouTube
LinkedIn