Display4all weet als geen ander dat er steeds vaker een totaalpakket moet kunnen worden geleverd, het draait steeds vaker om Ontzorging en Beleving! Ook als het gaat om de inrichting van ruimtes om te vergaderen en te presenteren. De beleving draagt bij aan de effectiviteit van uw vergaderingen, presentaties, brainstormsessies en trainingen. Om juist die beleving te creëren is het van groot belang dat alle elementen in uw vergader- of presentatieruimte optimaal op elkaar zijn afgestemd. Vaak heeft u bij het inrichten van een nieuwe vergader- of presentatieruimte meerdere partijen nodig die samen de uitvoering verzorgen. Display4all neemt als totaalinrichter dit graag van u over waardoor u te maken heeft met één aanspreekpunt.

  • Het juist inrichten van vergaderzalen of presentatieruimtes bestaat in veel gevallen een zeer uitgebreid pakket van beslissingen nemen. Of het nu gaat over kleuren, inrichting, vloer of wandafwerking of de Audiovisuele oplossingen, het draait hierbij om specialisme. Juist daarom kunt u voor de Totaalinrichting van uw ruimtes met integratie van audiovisuele oplossingen bij Display4all terecht, de gediplomeerde interieurarchitecten verzorgen graag het ontwerp. In de ontwerpen van onze interieurarchitect wordt veel aandacht besteed aan het interieur, meubilair, de stijl en het verlichtingsplan.

Het uiteindelijke ontwerp en advies zullen wij middels een 3D visualisatie aan u presenteren. U ziet in één oogopslag wat u precies mag verwachten en u krijgt er direct een gevoel bij hoe uw ruimte er uit zal gaan zien.

Het is belangrijk dat ook de volledige Audiovisuele apparatuur keuze in het ontwerp wordt meegenomen, er moet uiteindelijk een harmonie ontstaan tussen de Audiovisuele middelen en de ingerichte ruimte. Ook niet onbelangrijk om te melden is dat wij altijd streven naar een gebruiksvriendelijke installatie.

Narrowcasting

Digitale receptie

Totaal inrichting

ZorgTV

Videowall

Display4all HOREN, ZIEN EN GENIETEN

Display4all is al ruim 20 jaar een landelijk opererende specialist op het gebied van Audiovisuele oplossingen.

Lindtsedijk 20B
3336 LE Zwijndrecht

Telefoon: 078 677 11 11
Email: info@display4all.nl

Instagram
YouTube
LinkedIn