tag_faces

Ontzorgen

Display4all neemt u de gehele zorg uit handen. Wij werken met een projectleider die u tijdens het gehele project begeleidt.

info_outline

Advies en service

Wij vinden persoonlijk advies een pré en onze adviseurs komen graag bij u langs voor advies en nemen daar alle tijd voor.

check

Oplossingen

Of nu gaat om informatievoorziening in de zorg, narrowcasting in de retail en MKB, het inrichten van vergaderruimten voorzien van touchscreens, LED-schermen of conference- en vergadersystemen: wij richten uw ruimte naar wens in.

view_headline

Nieuws

Lees hier het laatste nieuws van Display4all

Receptie software

De beste software voor uw receptie

Wilt u het bezoekers mogelijk maken om zich heel eenvoudig aan te melden bij uw bedrijf? Dan is het goed om hiervoor eens een kijkje te komen nemen bij Display4all. We hebben namelijk een digitale receptie app ontwikkeld waarmee gasten zich in een handomdraai aanmelden bij uw bedrijf. Dat niet alleen, met onze receptie software weet u ook altijd welke mensen er op een bepaald moment aanwezig zijn bij uw bedrijf. Zo heeft u bij calamiteiten gelijk een duidelijk overzicht van wie er allemaal bij uw bedrijf aanwezig is. Onze professionele receptie software is helemaal op uw wensen aan te passen.

Aan de slag met software voor de receptie

U kunt het digitaal aanmelden voor uw bezoekers zo makkelijk mogelijk maken. Ze melden zich bij u aan, waarna de gegevens gelijk in uw systeem staan. De persoon met wie zij een afspraak hebben is meteen op de hoogte van het bezoek en kan naar beneden komen om deze mensen te ontvangen. Dit gebeurt direct, zodat al uw gasten een goede indruk krijgen van hoe het bij uw bedrijf reilt en zeilt. Wilt u hier meer over weten? Neem dan gewoon even een kijkje op onze website voor meer informatie. U bent dan helemaal op de hoogte van hoe onze receptie software in zijn werk gaat en het u en uw gasten een stuk eenvoudiger maakt.

Onze digitale receptie software uitproberen

U bent natuurlijk ook welkom om een keer bij ons te komen kijken hoe onze software precies werkt. Hiervoor neemt u gewoon even contact met ons op voor een afspraak. We vertellen u dan meer over de precieze werking van de software voor uw receptie, waarbij u deze ook meteen uit kunt proberen. Zo weet u zeker dat u straks gebruik kunt maken van professionele receptie software die gebruiksvriendelijk en klantvriendelijk is.

Mogen wij u terugbellen?
Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

  Display4all is dealer van de volgende merken:
  Heeft u een vraag of wilt u meer informatie ontvangen?
  Onze medewerkers helpen u graag verder.

  Telefoonnummer: 078 677 11 11

  Display4all HOREN, ZIEN EN GENIETEN

  Neem direct contact op
  Telefoon: 078 677 11 11
  Email: info@display4all.nl

  Adres
  Lindtsedijk 20B
  3336 LE Zwijndrecht

  Volg ons op: