tag_faces

Ontzorgen

Display4all neemt u de gehele zorg uit handen. Wij werken met een projectleider die u tijdens het gehele project begeleidt.

info_outline

Advies en service

Wij vinden persoonlijk advies een pré en onze adviseurs komen graag bij u langs voor advies en nemen daar alle tijd voor.

check

Oplossingen

Of nu gaat om informatievoorziening in de zorg, narrowcasting in de retail en MKB, het inrichten van vergaderruimten voorzien van touchscreens, LED-schermen of conference- en vergadersystemen: wij richten uw ruimte naar wens in.

view_headline

Nieuws

Lees hier het laatste nieuws van Display4all

Presentatiezuil

Reclame maken met een digitale presentatiezuil

Er zijn meerdere manieren om effectief reclame te maken voor uw bedrijf, producten of diensten. Een digitale presentatiezuil van Display4all is daar een goede oplossing voor. Hier kunnen klanten en bezoekers duidelijk op zien wat u aan informatie met ze wilt delen. U heeft hierbij ook de mogelijkheid om informatie in een handomdraai te veranderen, met behulp van de software die wij bij de zuil leveren. Door middel van narrowcasting deelt u precies die informatie die u wilt delen. Onze presentatiezuil digitaal gebruiken is de beste manier van presenteren die er momenteel te vinden is.

Digitaal een presentatiezuil inzetten

We willen het u mogelijk maken om eenvoudig die informatie te delen met anderen die u wenst. Als u hiervoor een ouderwetse presentatiezuil gebruikt, dan moet u steeds weer nieuwe posters laten drukken om hierin aan te brengen. Met een digitale presentatiezuil regelt u dit zonder tussenkomst van derden heel eenvoudig. Maak met onze software een nieuwe pagina aan en met een druk op de knop staat deze op uw presentatiezuil, maar ook op alle andere schermen bij uw bedrijf die op het systeem zijn aangesloten. Onze presentatiezuil digitaal gebruiken is zo een hele effectieve manier van presenteren, waarmee u ook snel op nieuwe ontwikkelingen in kunt spelen.

Meer weten over een presentatiezuil van Display4all?

Indien u meer wilt weten over onze producten, dan raden wij u aan om gewoon eens contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om u antwoord op uw vragen te geven, zodat u precies weet welke mogelijkheden u bij ons allemaal heeft. We vertellen u graag de voordelen van ons systeem, dat wij in de twintig jaar dat ons bedrijf bestaat hebben ontwikkeld. U bent voor alle mogelijke audiovisuele oplossingen bij ons bedrijf aan het juiste adres.

Mogen wij u terugbellen?
Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

  Display4all is dealer van de volgende merken:
  Heeft u een vraag of wilt u meer informatie ontvangen?
  Onze medewerkers helpen u graag verder.

  Telefoonnummer: 078 677 11 11

  Display4all HOREN, ZIEN EN GENIETEN

  Neem direct contact op
  Telefoon: 078 677 11 11
  Email: info@display4all.nl

  Adres
  Lindtsedijk 20B
  3336 LE Zwijndrecht

  Volg ons op: