tag_faces

Ontzorgen

Display4all neemt u de gehele zorg uit handen. Wij werken met een projectleider die u tijdens het gehele project begeleidt.

info_outline

Advies en service

Wij vinden persoonlijk advies een pré en onze adviseurs komen graag bij u langs voor advies en nemen daar alle tijd voor.

check

Oplossingen

Of nu gaat om informatievoorziening in de zorg, narrowcasting in de retail en MKB, het inrichten van vergaderruimten voorzien van touchscreens, LED-schermen of conference- en vergadersystemen: wij richten uw ruimte naar wens in.

view_headline

Nieuws

Lees hier het laatste nieuws van Display4all

Online vergaderen

Het online vergadersysteem voor uw bedrijf

Heeft u een bedrijf waar regelmatig vergaderingen worden gehouden. U zult er dan vast ook mee te maken hebben dat niet iedereen die bij een vergadering aanwezig moet zijn, hier ook daadwerkelijk bij kan zijn. Dan is het goed om hier een digitaal systeem bij te gebruiken. Dit heet videoconferencing, een vorm van online vergaderen waarbij iedereen toch een vergadering kan volgen, ongeacht waar zij zich bevinden. Zelfs als u mensen aan de andere kant van de wereld heeft zitten kunnen deze aan de vergadering deelnemen. Bij Display4all bent u aan het juiste adres voor een oplossing op dit gebied.

Een online vergadering beleggen

Het is goed om eens te kijken bij de vele mogelijkheden die wij op het gebied van digitale vergaderingen aan u te bieden hebben. We hebben een systeem klaarstaan dat er helemaal op is gericht om u het online vergaderen zo makkelijk mogelijk te maken. Neem hiervoor eens een kijkje op onze website. We hebben meerdere verschillende mogelijkheden voor u, die gericht zijn op verschillende behoeftes. U kunt hierbij denken aan hoeveel mensen er bij een vergadering aanwezig moeten zijn, wat voor audiovisuele mogelijkheden u hierbij wilt gebruiken en wat u nog meer voor wensen heeft. U kunt deze natuurlijk altijd even met ons doornemen.

Het beste online vergadersysteem

Neem gewoon even contact met ons op als u vragen heeft over online vergaderen. U bent altijd welkom om een keer bij ons langs te komen om de mogelijkheden die wij te bieden hebben te bekijken. Samen nemen we dan door hoe wij ervoor gaan zorgen dat u zonder problemen online kunt vergaderen. Bij Display4all hebben al meer dan 20 jaar ervaring met audiovisuele oplossingen. We zetten onze ervaring op dit gebied ook graag in voor uw bedrijf. Met het juiste systeem een online vergadering houden is een garantie dat u straks geen zorgen hoeft te maken of iedereen wel fysiek bij een bepaalde vergadering aanwezig kan zijn.

Mogen wij u terugbellen?
Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

  Display4all is dealer van de volgende merken:
  Heeft u een vraag of wilt u meer informatie ontvangen?
  Onze medewerkers helpen u graag verder.

  Telefoonnummer: 078 677 11 11

  Display4all HOREN, ZIEN EN GENIETEN

  Neem direct contact op
  Telefoon: 078 677 11 11
  Email: info@display4all.nl

  Adres
  Lindtsedijk 20B
  3336 LE Zwijndrecht

  Volg ons op:
     

  Menu