Narrowcasting, is het meest innovatieve infokanaal binnen uw organisatie. Voor Narrowcasting worden verschillende termen gebruikt, die variëren van Digital Signage, Narrowcasting, Broadcasting, digitale informatiesystemen of digitale receptie.

Display4all levert al jaren een uitermate betrouwbaar en gebruiksvriendelijk Narrowcastingsysteem met veel features en mogelijkheden! Het Cloud based pakket i-TVLive! is bedoeld voor bedrijven die serieuze en professionele Narrowcastingconfiguraties willen realiseren. Het pakket is geschikt voor o.a. onderwijsinstellingen, Retail, MKB en corporate. Met
i-TVLive! beschikt u over een zeer stabiele toekomst vaste Narrowcastingoplossing.

Wij werken met ons in eigen beheer ontwikkelde pakket i-TVLive!. Dit pakket wordt in veel gevallen ingezet bij een brede doelgroep, dit betreft o.a. de Retail en het MKB. Als we i-TVLive! toepassen in de zorg doen we dat onder ZorgTV waarbij er dan specifieke zaken aan het pakket worden toegevoegd zoals de bioscoop filmfragmeten en de geheugentrainer.

Ook zijn wij reseller van een Narrowcastingssysteem dat van één van de grootste spelers is in het maken van software voor narrowcasting. Deze software is gebruiksvriendelijk, slim vormgegeven en volledig te integreren in uw persoonlijke huisstijl. Voor elke industrie, met een focus op corporate, food, Retail en venues. We zijn trots op onze uiteenlopende klanten. Van KFC tot Adidas, van FrieslandCampina tot Ziggo Dome.

Al ruim 20 jaar is Display4all een speler op het gebied van Narrowcasting waardoor we een ruime ervaring hebben opgedaan in de verschillende segmenten. Deze ervaringen hebben we steeds verwerkt bij het optimaliseren van i-TVLive!. Aangezien we werken voor verschillende grote spelers moeten we iedere keer weer zeer scherp zijn op onze veiligheid- en kwaliteitseisen. Hierdoor kan uw organisatie rekenen op en professioneel, stabiel, veilig en geavanceerd product.

Wij werken met een rijke verzameling standaard templates waardoor u flexibel bent in het maken van uw presentatie. Tevens zien wij dat veel bedrijven willen werken met templates in de corporate huisstijl waarvoor wij templates op maat ontwikkelen. We geloven erg in maatwerk om de relevantie te verhogen. Hierbij gaan we samen met u in gesprek om de specifieke wensen van de klant te vertalen naar maatwerk oplossingen.

Met i-TVLive! kunt u als gebruiker gemakkelijk inloggen via desktop, mobiel of tablet. U kunt dan direct de fragmenten en programmering aanpassen of wijzigen, waardoor u altijd controle heeft over uw uitzending.

U kunt met i-TVLive! zelf bepalen welke medewerkers u rechten verleend om content aanpassingen te doen. Op de verschillende niveaus zijn mogelijkheden om bepaalde rechten te verlenen. Pas de fragmenten, programma’s en de afspeellijsten aan op relevante momenten gedurende de dag, week of locatie. Alle schermen worden aangestuurd vanuit één beheerdersconsole. Zo houdt u de controle over de uitzendschema’s en kan er makkelijk worden ingespeeld op actualiteiten.

In de programmering kunnen eigen media zoals video’s en afbeeldingen worden toegevoegd. i-TVLive! biedt u de mogelijkheid om diverse social media bronnen te koppelen zoals o.a. Youtube, Twitter en Facebook. Vanuit onze uitgebreide beeldbibliotheek kunt u gebruik maken van een zeer grote aantal afbeeldingen, tevens kunt op zeer eenvoudige wijze uw eigen foto’s of video’s uploaden zodat u die kunt gebruiken in uw presentaties.

ZorgTV

Digitale receptie

Videowall

Display4all HOREN, ZIEN EN GENIETEN

Display4all is al ruim 20 jaar een landelijk opererende specialist op het gebied van Audiovisuele oplossingen.

Lindtsedijk 20B
3336 LE Zwijndrecht

Telefoon: 078 677 11 11
Email: info@display4all.nl

Instagram
YouTube
LinkedIn
Menu