tag_faces

Ontzorgen

Display4all neemt u de gehele zorg uit handen. Wij werken met een projectleider die u tijdens het gehele project begeleidt.

info_outline

Advies en service

Wij vinden persoonlijk advies een pré en onze adviseurs komen graag bij u langs voor advies en nemen daar alle tijd voor.

check

Oplossingen

Of nu gaat om informatievoorziening in de zorg, narrowcasting in de retail en MKB, het inrichten van vergaderruimten voorzien van touchscreens, LED-schermen of conference- en vergadersystemen: wij richten uw ruimte naar wens in.

view_headline

Nieuws

Lees hier het laatste nieuws van Display4all

Interactieve presentatie,

Een interactieve presentatie geven

Wilt u bij uw bedrijf een presentatie geven die opvalt? Een presentatie waarbij uw toeschouwers niet alleen maar op de hoogte worden gebracht van nieuwe ontwikkelingen of producten, maar waarbij ze ook interactief aan deze presentatie mee kunnen doen? Dan raden wij u aan om eens contact op te nemen met Display4all. We hebben in ons bedrijf namelijk meerdere opties klaarstaan om een presentatie te geven die niemand snel zal vergeten. We werken hierbij met schermen van hoge kwaliteit, alsmede met handige touchscreens. De mogelijkheden met ons systeem mogen eindeloos genoemd worden.

Aan de slag met een interactief presentatiescherm

Een presentatie geven was vroeger eigenlijk niet veel meer dan het vertonen van de ene na de andere slide. Daarna kwamen hier mogelijkheden bij om bijvoorbeeld ook muziek en bewegend beeld toe te voegen. Maar mensen willen bij het geven van een presentatie zeker zijn dat de mensen die aan het kijken zijn ook daadwerkelijk opletten. Dit kan bewerkstelligd worden door bijvoorbeeld een interactief element toe te voegen. We hebben bij Display4all een systeem ontwikkeld waarbij de aandacht van al uw toeschouwers geen kans krijgt om te verslappen!

Meer weten over een presentatie die interactief is

Wilt u een interactieve presentatie geven die goed duidelijk maakt wat u wilt vertellen? Dan raden wij u aan om hiervoor gewoon even bij ons te komen kijken. U bent altijd welkom om een keer bij ons langs te komen om te zien wat wij allemaal voor mogelijkheden te bieden hebben. Display4all is een bedrijf waar mensen werken die vele jaren ervaring hebben als het op het aanbieden van audiovisuele oplossingen aankomt. Een interactief presentatiescherm behoort bij ons ook tot deze oplossingen. Zo geeft u een presentatie die interactief is, maar waar uw toehoorders ook zelf interactief met de presentatie bezig kunnen zijn.

Mogen wij u terugbellen?
Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

  Display4all is dealer van de volgende merken:
  Heeft u een vraag of wilt u meer informatie ontvangen?
  Onze medewerkers helpen u graag verder.

  Telefoonnummer: 078 677 11 11

  Display4all HOREN, ZIEN EN GENIETEN

  Neem direct contact op
  Telefoon: 078 677 11 11
  Email: info@display4all.nl

  Adres
  Lindtsedijk 20B
  3336 LE Zwijndrecht

  Volg ons op: