tag_faces

Ontzorgen

Display4all neemt u de gehele zorg uit handen. Wij werken met een projectleider die u tijdens het gehele project begeleidt.

info_outline

Advies en service

Wij vinden persoonlijk advies een pré en onze adviseurs komen graag bij u langs voor advies en nemen daar alle tijd voor.

check

Oplossingen

Of nu gaat om informatievoorziening in de zorg, narrowcasting in de retail en MKB, het inrichten van vergaderruimten voorzien van touchscreens, LED-schermen of conference- en vergadersystemen: wij richten uw ruimte naar wens in.

view_headline

Nieuws

Lees hier het laatste nieuws van Display4all

Draadloos presenteren tv

Draadloos presenteren op een tv

Wilt u een goede manier vinden om een presentatie op uw bedrijf te geven? We raden u dan aan om eens te bekijken wat voor mogelijkheden op dit gebied we allemaal bij Display4all voor u te bieden hebben. Bij ons bedrijf werken mensen die vele jaren ervaring hebben met het inrichten van ruimtes zodat hier goede presentaties gegeven kunnen worden. We hebben de mooie schermen klaarstaan waarop iedereen de presentatie goed kan volgen. Het is daarbij ook nog eens mogelijk om draadloos te presenteren met een tv. Dit maakt het presenteren een stuk makkelijker en efficienter. Meer weten? Neem hier dan gewoon even contact over op met ons.

Draadloos presenteren op een tv scherm

Het is goed om een presentatie te geven op een zo professioneel mogelijke manier. Bij Display4all hebben we meerdere verschillende manieren klaarstaan om een presentatie zo goed mogelijk te geven. Het presenteren gebeurt dan door middel van een touchscreen, zodat u uw presentatie heel eenvoudig kunt geven. Het touchscreen is gebruiksvriendelijk en duidelijk en maakt het u mogelijk om bijvoorbeeld een presentatie te pauzeren, bepaalde onderdelen nog eens extra te belichten of on the fly andere aanpassingen te maken. Draadloos presenteren op een tv is een stuk eenvoudiger en effectiever dan wanneer u dit bijvoorbeeld door middel van slides en een laptop wilt doen.

Meer weten over draadloos presenteren met een tv?

U kunt altijd even een kijkje komen nemen op onze website als u meer wilt weten over de mogelijkheden die u bij ons heeft als het aankomt op draadloos presenteren. We hebben bij Display4all ruim twintig jaar ervaring met het bieden van audiovisuele oplossingen voor al uw vraagstukken op dit gebied. Schroom dan ook niet om even contact met ons op te nemen als u meer wilt weten over de mogelijkheden die u bij ons heeft. U kunt ook altijd even bij ons langskomen om de verschillende opties bij ons te komen bekijken en zo te zien wat er het beste op uw wensen aansluit.

Mogen wij u terugbellen?
Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

  Display4all is dealer van de volgende merken:
  Heeft u een vraag of wilt u meer informatie ontvangen?
  Onze medewerkers helpen u graag verder.

  Telefoonnummer: 078 677 11 11

  Display4all HOREN, ZIEN EN GENIETEN

  Neem direct contact op
  Telefoon: 078 677 11 11
  Email: info@display4all.nl

  Adres
  Lindtsedijk 20B
  3336 LE Zwijndrecht

  Volg ons op:
     

  Menu