Desinfectiezuil, ideaal voor handdesinfectie

Met de desinfectiezuil waarborg je de handhygiëne van je bezoekers én je werknemers. En dat is zeer belangrijk om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Maar dat is niet het enige voordeel. Bezoekers en werknemers waarderen een alcohol dispenser. De desinfectiezuil kunt u overal binnen uw organisatie neerzetten zodat uw collega’s, toeleveranciers, bezoekers of klanten met gedesinfecteerde handen uw pand kunnen betreden. Een desinfectiezuil kan dus positieve invloed hebben op het imago en de klanttevredenheid van de organisatie.

Over ons vrijstaand desinfectiezuil

Er is een grote vraag ontstaan van een eenvoudige handdesinfectie oplossing los van de bestaande oplossingen. Veelal worden die geleverd als als vrijstaande pilaar met daaraan een desinfectie pompje. Wij hebben daarvoor, gezien de vraag uit de markt en dan vooral uit het onze doelgroepen de Zorg, MKB, Retail en Hospitality een vrijstaande oplossing ontwikkeld. Ons vrijstaand desinfectiezuil biedt een vrijstaande zuil die gemakkelijk verplaatsbaar is en voorzien van een display waarop een bedrijfspresentatie getoond  kan worden en natuurlijk ook de desinfectie voorwaarden. Indien een display niet gewenst is kan daar eventueel ook signing op worden geplaatst.

Waarom handdesinfectie oplossingen om de verspreiding van het virus tegen te gaan?

Door de corona uitbraak vermijden mensen drukke plekken. Sommige plekken zijn echter van vitaal belang voor de samenleving. Denk daarbij aan een supermarkten of stations. Maar natuurlijk ook bij de winkels, bedrijven, zorg en horeca is de vraag naar een mooie desinfectie oplossing groot. Met onze desinfectiezuil help je deze plekken een stukje veiliger te maken. Winkeliers of reizigers gaan met schone, gedesinfecteerde handen je ruimte in, waardoor je de kans op verdere verspreiding van het coronavirus minimaliseert.

Voor wie is een desinfectiezuil geschikt?

Een desinfectiezuil is in principe geschikt voor alle openbare ruimtes en gebouwen waar veel mensen komen. Dat kunnen bijvoorbeeld supermarkten, gemeente huizen, kantoren, winkels, ziekenhuizen en praktijken zijn.

 


Welke voordelen geeft ons desinfectiezuil?

  • Stevige vrijstaande oplossing
  • Makkelijk te plaatsten
  • Geen installatiekosten
  • Professionele uitstraling
  • Eenvoudig te onderhouden
  • Hygiënisch

Desinfectiezuil in combinatie met fleur, uw digitale kiosk

Als uitbreiding op de collectie Kiosken en zuilen heeft Display4all inmiddels de mogelijkheid om de bestaande uitvoeringen te voorzien van een hand desinfectie pompje. Deze oplossing kan als optie zeer eenvoudig aan ‘fleur”worden gemonteerd, waarmee er twee functies in één oplossing worden gecombineerd. U hoeft dan bijvoorbeeld naast de digitale receptie geen losse pompjes of paaltjes te plaatsen waaraan een desinfectie pomp is gemonteerd. Het is dan voor iedere bezoeker duidelijk dat er bij het betreden van de locatie eerst de handen moeten worden ontsmet. Een algemene boodschap over de verspreiding van virussen kan dan op het scherm van de receptie worden weergegeven. Dit is een goede toevoeging op uw bezoekersregistratie.

Kiosken

Fleur Digitale receptie

Fleur Mobile

Display4all HOREN, ZIEN EN GENIETEN

Display4all is al ruim 20 jaar een landelijk opererende specialist op het gebied van Audiovisuele oplossingen.

Lindtsedijk 20B
3336 LE Zwijndrecht

Telefoon: 078 677 11 11
Email: info@display4all.nl

Instagram
YouTube
LinkedIn