Digitale kiosk Fleur

Voor de digitale kiosken maakten wij de afgelopen jaren  in de eerste instantie veelal gebruik van de standaard Kiosken die werden geïmporteerd. Dit is in de branche de meest voorkomende situatie als het gaat om de verkoop van Kiosken; ook wel Digitale Kiosk, Informatiezuil, Digitale informatiezuilen, Totems, Digitale receptie genoemd. Toch heeft Display4all besloten om over te gaan tot eigen ontwerp kiosken met deze publiek bestendige lijn bent u instaat  om uw bezoekers, personeel en klanten op een professionele manier van dienst te zijn.

Eigen ontwikkeling en productie

Aangezien de kwaliteit van de import digitale informatiezuilen vaak te wensen overlaat heeft Display4all B.V., mede door de grote vraag, besloten om zelf een lijn Kiosken te ontwikkelen en te produceren. Deze productie gebeurt volledig in Nederland. Hierdoor zijn we in staat om altijd het juiste product te leveren en kunnen we instaan voor een optimale kwaliteit.

We hebben een volledige lijn digitale Kiosken ontwikkeld die we hebben gedoopt met de naam fleur. Deze kiosken zijn  verkrijgbaar in 3 uitvoeringen. Al deze  modellen hebben dezelfde mogelijkheden, de modelverschillen zitten vooral in de afmetingen.

Modellen

Met onze modellen kunnen we volledig aan de vraag vanuit de markt voldoen omdat we een oplossing bieden voor een vrijstaande interactieve zuil die breed kan worden toegepast en altijd aansluit bij uw interieur. Ook hebben we een kleiner model dat veelal wordt ingezet bij onze Digitale receptie oplossing of bestelzuil. We hebben gekozen om ook de modellen te leveren zonder een Touch mogelijkheid en die  wordt vaak alleen gebruikt als informatiezuil en niet als interactieve Kiosk.

Display4all B.V. is leverancier/ontwikkelaar van diversen informatiezuilen voor zowel indoor als outdoor. Wij maken interactieve oplossingen in wand, vrijstaande oplossingen.

Ook wat betreft de aansturingsmogelijkheden hebben we de perfecte oplossing met ons Narrowcastingpakket iTV-Live! Hiermee kunt u zeer eenvoudig, zelfs vanaf een afstand, de content wijzigen of toevoegen. Ook de koppeling met een webshop is een mogelijkheid.

Specificaties

Model 4980

Dit model heeft een moderne uitstraling en is daardoor breed inzetbaar als digitale kiosk en zonder de touch-uitvoering kan dit model probleemloos dienen als informatiezuil of narrowcasting oplossing. Deze kiosken-informatiezuilen zijn publieksbestendig en vervaardigd uit staal en netjes afgewerkt met een  harde poedercoating in een standaard Ral kleur. In al onze fleur oplossingen worden kwalitatief hoogwaardige hardware-componenten verwerkt.

Aan de achterzijde is een toegankelijke afsluitbare deur en treft u de aansluitingen aan om externe bronnen via HDMI en USB aan te sluiten. fleur heeft projected- capacitive (PCAP)Touch waardoor de voorzijde volledig is uitgevoerd in glas, zonder de randen die ontstaan als er wordt gewerkt met infrarood Touch. Het schoonmaken is daarom zeer gebruiksvriendelijk en fleur is daarom ook zeer geschikt voor winkelcentra, showrooms, digitale receptie, lobby’s en Retail.

 • Beeldformaat: 43 inch
 • Beeldscherm: Portrait 16:9
 • Kleur: Ral 7016
 • Materiaal: staal, gepoedercoated

Model 4990

Ook dit model digitale kiosk heeft een moderne slanke uitstraling en is daardoor breed inzetbaar en veelal ingezet als digitale bestelzuil en digitale receptie. de afwerking is gelijk aan al de andere fleur modellen. Door de slankheid is dit model ook inzetbaar als handdesinfectiezuil of een combinatie van alle mogelijkheden waardoor u uw klanten, personeel, bewoners en bezoekers de noodzakelijke bescherming kunt bieden. Zij kunnen op een  eenvoudig en snelle  wijze de handen desinfecteren, en daarbij de eventuele instructies op het beeldscherm volgen.

 • Beeldformaat: 15 inch
 • Beeldscherm: Portrait 16:9
 • Kleur: Ral 7016
 • Materiaal: staal, gepoedercoated

Extra opties

 • Handdesinfectiepomp
 • klant specifieke Ral kleur
 • Naambadge printer
 • Naambadge scanner
 • Telefoon optie

De komende maanden zullen we verder gaan met de ontwikkeling van de volgende serie, maar bent u op zoek naar een Digitale Kiosk die aan specifieke kenmerken moet voldoen kunnen wij u altijd van dienst zijn. Wij leveren immers MAATWERK!

Kiosken

Fleur Digitale receptie

Fleur Mobile

Desinfectiezuil

Display4all HOREN, ZIEN EN GENIETEN

Display4all is al ruim 20 jaar een landelijk opererende specialist op het gebied van Audiovisuele oplossingen.

Lindtsedijk 20B
3336 LE Zwijndrecht

Telefoon: 078 677 11 11
Email: info@display4all.nl

Instagram
YouTube
LinkedIn
Menu