Digitaal vergaderen en digitale vergadersystemen

Digitaal vergaderen is tegenwoordig steeds meer populair. Meer thuiswerken wordt de nieuwe standaard, ook ná corona. Daarom is het belangrijk dat werkplekken zowel thuis als op kantoor optimaal worden ingericht. Hierbij spelen online vergaderingen en besprekingen een grote en belangrijke rol om de communicatie zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Om echt effectief digitaal te vergaderen, is het noodzakelijk dat het audiovisuele gedeelte naadloos aansluit op de online omgeving van je bedrijf. Dat betekent: direct bestanden delen, verzenden, aantekeningen opslaan, samenwerken aan documenten en wijzigingen ter plekke doorvoeren, etc. Geen gedoe, maar simpel en snel schakelen. Dat is nog eens efficiënt digitaal vergaderen!

Digitaal vergaderen met Display4all

Belegt u bij uw bedrijf regelmatig vergaderingen, waarbij niet alle deelnemers daadwerkelijk op uw kantoor aanwezig zijn? Dan zijn er meerdere oplossingen om deze vergadering toch zo goed mogelijk te laten verlopen.

Bij Display4all hebben we meerdere oplossingen op het gebied van digitaal vergaderen voor u klaarstaan. We raden u aan om eens een kijkje te komen nemen op onze website om meer over videoconferentie te lezen.

Ook over ons vergaderruimte reserveringssysteem kunt u hier uitgebreide informatie terugvinden. Daar kunt u natuurlijk ook altijd even contact over opnemen met ons. We nemen dan samen met u door hoe ons systeem ook bij u op het werk ingezet kan worden.

Een gebruiksvriendelijk vergadersysteem

Op het gebied van een digitale vergadering volgen de ontwikkelingen elkaar in zeer rap tempo op. Digitaal vergaderen is met de moderne technieken bijna niet te onderscheiden van een vergadering waarbij iedereen in dezelfde ruimte is. Met behulp van onze duidelijke schermen van hoge kwaliteit kan iedereen de vergadering perfect volgen en hier ook aan deelnemen.

We hebben verschillende systemen klaarstaan om een digitale vergadering mee te beleggen. We nemen graag eens met u door welk digitaal vergadersysteem het meest geschikt is voor uw bedrijf. We laten u dan de verschillende mogelijkheden zien, zodat u hier een goede keuze uit kunt maken.

Meer weten over ons digitaal vergadersysteem?

Neem gewoon even contact met ons op als u meer wilt weten over wat ons systeem om een digitale vergadering mee te houden precies inhoudt. Wij implementeren voor u het systeem dat het beste op uw wensen aansluit. U kunt er hierbij rekening mee houden dat met ons systeem digitaal vergaderen straks heel eenvoudig en gebruiksvriendelijk is.

Ons systeem wordt momenteel al op een groot aantal verschillende plekken gebruikt, onder andere bij ondernemingen, de overheid, op hogescholen en universiteiten en in ziekenhuizen. We zorgen er graag voor dat u hier ook gebruik van kunt gaan maken.

Nog niet overtuigd? U kunt rechts onder op de knop klikken om een online gesprek met ons in te plannen. Hierbij kunnen we u voorzien van een demo en de informatie waar u behoefte aan heeft. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend!

Display4all is dealer van de volgende merken:

Mogen wij u terugbellen?
Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

  Display4all HOREN, ZIEN EN GENIETEN

  Neem direct contact op
  Telefoon: 078 677 11 11
  Email: info@display4all.nl

  Adres
  Lindtsedijk 20B
  3336 LE Zwijndrecht

  Volg ons op: