Narrowcasting ZorgTV AV-ICT Totaal inrichting Menuborden Audio Narrowcasting ZorgTV AV-ICT Totaal inrichting Menuborden Audio Narrowcasting ZorgTV AV-ICT Totaal inrichting Menuborden Audio
tag_faces

Ontzorgen

Display4all neemt u de gehele zorg uit handen. Wij werken met een projectleider die u tijdens het gehele project begeleidt.

info_outline

Advies en service

Wij vinden persoonlijk advies een pré en onze adviseurs komen graag bij u langs voor advies en nemen daar alle tijd voor.

check

Oplossingen

Of nu gaat om informatievoorziening in de zorg, narrowcasting in de retail en MKB, het inrichten van vergaderruimten voorzien van touchscreens, LED-schermen of conference- en vergadersystemen: wij richten uw ruimte naar wens in.

view_headline

Nieuws

Lees hier het laatste nieuws van Display4all

Digitaal vergaderen

Digitaal vergaderen met Display4all

Belegt u bij uw bedrijf regelmatig vergaderingen, waarbij niet alle deelnemers daadwerkelijk op uw kantoor aanwezig zijn? Dan zijn er meerdere oplossingen om deze vergadering toch zo goed mogelijk te laten verlopen. Bij Display4all hebben we meerdere oplossingen op het gebied van digitaal vergaderen voor u klaarstaan. We raden u aan om eens een kijkje te komen nemen op onze website om hier meer over te lezen. Ook over ons digitaal vergadersysteem kunt u hier uitgebreide informatie terugvinden. Daar kunt u natuurlijk ook altijd even contact over opnemen met ons. We nemen dan samen met u door hoe ons systeem ook bij u op het werk ingezet kan worden.

Een gebruiksvriendelijk conferentiesysteem

Op het gebied van een digitale vergadering volgen de ontwikkelingen elkaar in zeer rap tempo op. Videoconferencing is met de moderne technieken bijna niet te onderscheiden van een vergadering waarbij iedereen in dezelfde ruimte is. Met behulp van onze duidelijke schermen van hoge kwaliteit kan iedereen de vergadering perfect volgen en hier ook aan deelnemen. We hebben verschillende systemen klaarstaan om een digitale vergadering mee te beleggen. We nemen graag eens met u door welk digitaal vergadersysteem het meest geschikt is voor uw bedrijf. We laten u dan de verschillende mogelijkheden zien, zodat u hier een goede keuze uit kunt maken.

Meer weten over ons digitaal vergadersysteem?

Neem gewoon even contact met ons op als u meer wilt weten over wat ons systeem om een digitale vergadering mee te houden precies inhoudt. Wij implementeren voor u het systeem dat het beste op uw wensen aansluit. U kunt er hierbij rekening mee houden dat met ons systeem digitaal vergaderen straks heel eenvoudig en gebruiksvriendelijk is. Ons systeem wordt momenteel al op een groot aantal verschillende plekken gebruikt, onder andere bij ondernemingen, de overheid, op hogescholen en universiteiten en in ziekenhuizen. We zorgen er graag voor dat u hier ook gebruik van kunt gaan maken.

Mogen wij u terugbellen?
Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

  Display4all is dealer van de volgende merken:
  Heeft u een vraag of wilt u meer informatie ontvangen?
  Onze medewerkers helpen u graag verder.

  Telefoonnummer: 078 677 11 11

  Display4all HOREN, ZIEN EN GENIETEN

  Neem direct contact op
  Telefoon: 078 677 11 11
  Email: info@display4all.nl

  Adres
  Lindtsedijk 20B
  3336 LE Zwijndrecht

  Volg ons op:
     

  Menu