Desinfectiezuil

Met de desinfectiezuil waarborg je de handhygiëne van je bezoekers én je werknemers. En dat is zeer belangrijk om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Maar dat is niet het enige voordeel. Bezoekers en werknemers waarderen een alcohol dispenser hoog wat weer van positieve invloed is op je imago en klanttevredenheid.

Desinfectiezuil in combinatie met fleur, uw digitale kiosk

Als uitbreiding op de collectie Kiosken en zuilen heeft Display4all inmiddels de mogelijkheid om de bestaande uitvoeringen te voorzien van een hand desinfectiepompje. Deze oplossing kan als optie zeer eenvoudig aan ‘fleur”worden gemonteerd, waarmee er twee functies in één oplossing worden gecombineerd. U behoeft dan bijvoorbeeld naast de digitale receptieoplossing geen losse pompjes of zuiltjes te plaatsen waaraan een desinfectiepompje is gemonteerd. Het is dan voor iedere bezoeker duidelijk dat er bij het betreden van de locatie eerst de handen moeten worden ontsmet. Een algemene boodschap over de verspreiding van virussen kan dan op het scherm van de receptie worden weergegeven.

Over ons vrijstaand desinfectiezuil

Er is een grote vraag ontstaan van een eenvoudige handdesinfectie oplossing los van de bestaande oplossingen. Veelal worden die geleverd als als vrijstaande pilaar met daaraan een desinfectiepompje. Wij hebben daarvoor, gezien de vraag uit de markt en dan vooral uit het onze doelgroepen de Zorg, MKB, Retail en Hospitality een vrijstaande oplossing ontwikkeld. Ons vrijstaand desinfectiezuil biedt een vrijstaande zuil die gemakkelijk verplaatsbaar is en voorzien van een display waarop een bedrijfspresentatie getoond  kan worden en natuurlijk ook de desinfectie voorwaarden. Indien een display niet gewenst is kan daar eventueel ook signing op worden geplaatst.

Waarom handdesinfectieoplossingen om de verspreiding van het virus tegen te gaan?

Door de corona uitbraak vermijden mensen drukke plekken. Sommige plekken zijn echter van vitaal belang voor de samenleving. Denk daarbij aan een supermarkten of stations. Maar natuurlijk ook bij de winkels, bedrijven, zorg en horeca is de vraag naar een mooie desinfectieoplossing groot. Met onze desinfectiezuil help je deze plekken een stukje veiliger te maken. Winkeliers of reizigers gaan met schone, gedesinfecteerde handen je ruimte in, waardoor je de kans op verdere verspreiding van het coronavirus minimaliseert.

 

Welke voordelen geeft onze desinfectiezuil?

• Stevige vrijstaande oplossing
• Gemakkelijk te plaatsten
• Geen installatiekosten
• Professionele uitstraling
• Eenvoudig te onderhouden
• Hygiënisch

Kiosken

Fleur Digitale receptie

Fleur Mobile

Display4all HOREN, ZIEN EN GENIETEN

Display4all is al ruim 20 jaar een landelijk opererende specialist op het gebied van Audiovisuele oplossingen.

Lindtsedijk 20B
3336 LE Zwijndrecht

Telefoon: 078 677 11 11
Email: info@display4all.nl

Instagram
YouTube
LinkedIn
Menu