Humly Room Booking, stijlvol en tijdbesparend vergaderen

Room booking biedt u de mogelijkheid om al uw (vergader)ruimtes online of via applicaties te kunnen beheren. en reserveer of annuleer een ruimte vanaf uw werkplek. Door gebruik te maken van room booking oplossingen bij Display4All vereenvoudigd u het gebruik van ruimtes en hoeft u zich nergens zorgen over te maken.

Wat is er makkelijker dan online vooraf een ruimte te boeken voor een afspraak of een overleg?

Waarom juist nu room booking toepassen?

Zoals u vast niet is ontgaan, is de kantoorcultuur bij veel bedrijven in hoog tempo veranderd. Door o.a. covid en het steeds meer opkomende hybride werken, merken wij vanuit de eindgebruikers een grote vraag naar oplossingen die tijd besparen en frustraties verminderen als het aankomt op het boeken van vergaderruimtes, (flex) werkplekken, overige ruimtes en zaken zoals parkeerplaatsen.

Indien u graag stijlvol en tijdbesparend vergaderruimtes en werkplekken wilt kunnen beheren hebben wij altijd wel een passende oplossing in huis. Wij presenteren u nu graag dan ook Humly Room Booking Display!

Waarom gebruik maken van room booking van Humly?

Als het aankomt op room management systemen is Humly het meest innovatieve merk op de markt. Als je denkt aan het boeken van vergaderruimtes en werkplekken, moet je denken aan Humly. Het schitterende en meermaals met design awards bekroonde Humly Room Booking Display is een lust voor het oog en staat bekend om zijn uitstekende gebruiksvriendelijkheid. Dit vinden we bij Display4All dan ook enorm belangrijk.

Het uitgeruste backend systeem van Humly beschikt over unieke functionaliteiten die allemaal eenvoudig te gebruiken zijn op diverse platformen zoals Microsoft Office 365, Microsoft Exchange en Google Workspace. Humly heeft zelfs een eigen integratie binnen de Microsoft Teams app. Dat is nog eens handig toch?

Humly Room Booking Display

Waarom kiezen voor Humly Room Booking Display?

Als het aankomt op room reserverings systemen is Humly het meest innovatieve merk op de markt voor het boeken van vergaderruimtes en werkplekken. Het schitterende en meermaals met design awards bekroonde Humly Room Booking Display is een lust voor het oog en staat bekend om zijn uitstekende gebruiksvriendelijkheid.

Het unieke backend systeem is uitgerust met functionaliteiten die eenvoudig te gebruiken zijn op diverse platformen. Voorbeelden hiervan zijn Microsoft Office 365, Microsoft Exchange en Google Workspace. Humly heeft zelfs een eigen integratie binnen de Microsoft Teams app. Handig toch?

De Humly room booking display

Humly Room Booking toepassingen:

Humly Room Booking

Het paradepaardje in het Humly assortiment is toch wel de Humly Room Display waarmee eenvoudig vergaderingen kunnen worden geboekt of beheerd. Op het display is duidelijk te zien wie de ruimte heeft geboekt en voor hoe lang. Dit schitterende display is een absolute verrijking voor elke meeting room.

Het ontwerp van de Humly Room Display is diverse malen met design awards onderscheiden door toonaangevende organisaties.

Desk Booking

Een zeer makkelijke softwareoplossing waarmee snel en eenvoudig een bureau of werkplek kan worden geboekt. Dit product is zelfs in de Microsoft Teams app geïntegreerd voor nog meer gebruikersgemak!

Voordelen van Humly room booking

Wayfinding

Bij wayfinding draait alles om bezoekers of collega’s snel op de juiste plaats van bestemming op een (kantoor- of vergader)locatie te krijgen. Hier heeft Humly een slimme softwareoplossing voor wayfinding beschikbaar. Deze kan bijvoorbeeld in de receptie op een scherm worden toegepast zodat zonder tussenkomst van personen de weg naar de juiste ruimte kan worden gevonden.

Wayfinding oplossing van Humly

Humly Control Panel

Alle toepassingen kunnen eenvoudig worden beheerd via de Humly controlepaneel. Middels het open API is het mogelijk om diepe en naadloze integraties te bouwen met andere oplossingen. Beveiliging staat bij Humly hoog in het vaandel.

Humly werkt proactief samen met beveiligingsadviseurs om penetratietesten uit te voeren. Bovendien is Humly volledig GDPR/Schrems II-compatibel en kunnen zij zelfs de hardware aanpassen voor beveiligingsgevoelige partners. Gegevens kunnen zowel lokaal als in de Humly Cloud worden opgeslagen.

Humly control panel

Nog even kort over Humly

Humly is een Zweedse producent die het gebruik van hulpmiddelen op moderne werkplekken stroomlijnt met in eigen beheer ontwikkelde meeting room displays en flexibele oplossingen voor desk booking, wayfinding en andere hulpmiddelen.

Een van de grootste voordelen van Humly is dat het de hardware, software en clouddiensten zelf ontwerpt, bouwt en beheert, waardoor er snel en efficiënt kan worden gehandeld. Dit vinden wij bij Display4All ook enorm belangrijk

De grote focus op veiligheid, data-integriteit en design maakt Humly niet voor niets een populaire keuze in verschillende klant segmenten in zowel private als publieke sector.

Indien u interesse heeft in het gebruiken van room booking of ruimtereservering oplossingen zou Humly een goede oplossing kunnen zijn. We begrijpen dat elke situatie ook om specifieke oplossingen vraagt en daarom helpen wij u graag op weg met de juiste toepassingen.

Als u gebruik wilt maken van room booking of hier graag nog meer informatie over wilt, twijfel dan voor niet om contact met ons op te nemen. Een van onze experts zal u hierbij graag te hulp staan!

Display4all HOREN, ZIEN EN GENIETEN

Display4all is al ruim 20 jaar een landelijk opererende specialist op het gebied van Audiovisuele oplossingen.

Lindtsedijk 20B
3336 LE Zwijndrecht

Telefoon: 078 677 11 11
Email: info@display4all.nl

Instagram
YouTube
LinkedIn