Videoconferentie oplossingen op maat

Ook al bent u geen expert op Videoconferentie gebied, ook u weet dat de technische ontwikkelingen elkaar in een hoog tempo opvolgen. Daarom wordt er binnen bedrijven en instellingen steeds vaker gebruik gemaakt van Videoconferentie. Hiervoor zijn verschillende systemen mogelijk. Display4All installeert en implementeert Videoconferentie systemen waarbij de gebruiksvriendelijkheid voorop staat.

Wat is videoconferentie?

Videoconferentie, ook wel bekend als video conference, is dé manier om online te vergaderen. Bij videoconferentie wordt er gebruik gemaakt van zowel video als geluid. Dit kan opgezet worden tussen twee locaties of tussen meerdere locaties tegelijk. Er zijn diverse systemen mogelijk. Wij kunnen uw videoconferentie apparatuur bij u installeren. We implementeren het videoconferentie systeem waarbij de gebruiksvriendelijkheid voorop staat!

Voor wie zijn onze videoconferentie oplossingen geschikt?

Voorheen waren videoconferentie oplossingen vooral bedoeld voor multinationals. Maar dankzij de toegenomen mogelijkheden van videoconferentiesystemen, is het tegenwoordig voor elk bedrijf mogelijk om op een voordelige wijze videoconferenties te houden. 

Een persoonlijk Videoconferentiesysteem maakt directe communicatie mogelijk van achter uw bureau, op uw thuiswerkplek of eventueel onderweg. Voor iedere werkplek bestaat er individuele videoconferentie of het nu bedoeld is als desktop systeem, als mobiel videosysteem of als videosysteem op kantoor.


De voordelen van onze videoconferentie oplossingen

✓ Een videoconferentie bespaart reistijd en reiskosten. 

✓ Deelnemers hoeven niet meer op locatie aanwezig te zijn.

✓ Biedt mogelijk om altijd en overal te vergaderen.

✓ Bevorderen de communicatie

✓ Lage investering met weinig onderhoudskosten

✓ Videoconferentiesystemen gaan lang mee 

Wat kan videoconferentie voor u betekenen?

Videoconferenties nemen een steeds belangrijkere plaats in de zakenwereld. Om te communiceren tussen uw partners van verschillende bedrijven, met collega’s of werknemers in het buitenland, is er videoconferentie apparatuur nodig. Deze apparatuur dient voor het organiseren van vergaderingen via een videogesprek vrij eenvoudig en verminderd dit obstakels van en naar het werk. Dit kan voor u een grotere winstgevendheid betekenen en een betere onderlinge samenwerking op het werk. Uw bedrijf is op die manier klaar voor de toekomst. Meer en meer bedrijven zetten in op een hybride werkomgeving met werknemers die afwisselend van thuis uit werken of van op het bureau. Bij Display4All helpen we u met het optimaal inrichten van videoconferentie oplossingen!

Over Display4All

Display4All heeft een voor ieder vraagstuk de juiste oplossing gericht op videoconferentie, van mobiele tot desk units, van een huddle room tot een grote vergaderruimte.  De keuze is groot en Display4All staat al meer dan 20 jaar garant voor uitstekende videoconferencing-ervaring en talloze succesvolle projecten.  Dit doen wij in een brede doelgroep binnen ondernemingen, overheid, hogescholen en universiteiten, ziekenhuizen en financiële instellingen.

Heeft u nog vragen over videoconferentie? Wij denken graag met u mee. Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen!

Narrowcasting

Digitale receptie

Totaal inrichting

ZorgTV

Videowall

Display4all HOREN, ZIEN EN GENIETEN

Display4all is al ruim 20 jaar een landelijk opererende specialist op het gebied van Audiovisuele oplossingen.

Lindtsedijk 20B
3336 LE Zwijndrecht

Telefoon: 078 677 11 11
Email: info@display4all.nl

Instagram
YouTube
LinkedIn
Menu