Room management

Ook voor room management systemen heeft Display4all de juiste oplossing in huis. Wij werken met gerenommeerde merken en gebruiken voor deze oplossing het Evoko room management platform. Minder beschikbare vierkante meters en een wisselende bezetting van de vierkante meters die wél beschikbaar zijn, zijn de uitdagingen waar veel facilitair managers of beheerders mee te maken hebben. Het efficiënt gebruik van de vergader- en presentatieruimtes met bijbehorende faciliteiten wordt daardoor steeds belangrijker.

Evoko Liso maakt het gemakkelijker dan ooit om een kantoor of bespreekruimte te reserveren met uw favoriete digitale kalender direct op het Touchscherm of via de gebruikers interface. Het Evoko Liso reserveringssysteem laat alle informatie op elegante wijze op het scherm zien en het verandert feitelijk de informatie op het scherm wanneer iemand ernaar toe loopt, waarbij altijd de meest relevante informatie wordt getoond. Boek, sluit of verleng een vergadering direct vanaf de klok of gebruik de kalender om naar andere ruimte te zoeken op basis van beschikbaarheid, grootte en uitrusting. Dankzij de groene, oranje en rode licht aura kun je in een oogopslag zien of de ruimte vrijkomt of niet. Geen verwarring of dubbele boekingen meer.

Room management, analytisch & efficiënt

Evoko Liso geeft u volledig inzicht in de vergaderingspatronen van uw organisatie om de presentatie middelen echt te optimaliseren. U krijgt ondersteuning bij het maken van beslissingen die echt kosten kunnen besparen door de statistieken in het webgebaseerde Evoko Home te analyseren. Evoko Home, ons room planningssysteem, biedt ook uitgebreide multi-site beheeropties met rechtenbeheer en real-time unit monitoring. Het was nog nooit zo eenvoudig om de deur naar een veel efficiëntere vergadercultuur te openen.

Met de Evoko Get A Room-app is de werking super eenvoudig! Boek en nodig uw collega’s uit voor de vergadering. Met eenvoudig te gebruiken filters zoals tijd, capaciteit en AV-inrichting, ziet u eerst de beste overeenkomsten, samen met suggesties als uw voorkeur niet beschikbaar is. Snel en eenvoudig. Efficiëntie op zijn best!

AV-ICT

Totaal inrichting

Materialen

Draadloos presenteren

Display4all HOREN, ZIEN EN GENIETEN

Display4all is al ruim 20 jaar een landelijk opererende specialist op het gebied van Audiovisuele oplossingen.

Lindtsedijk 20B
3336 LE Zwijndrecht

Telefoon: 078 677 11 11
Email: info@display4all.nl

Instagram
YouTube
LinkedIn
Menu