Aan welke oplossing van beelddrager u ook denkt, Display4all adviseert u graag op dat gebied. Professionele monitoren worden steeds vaker toegepast in diverse situaties waarbij een goed beeld van belang is. Beamers worden steeds vaker vervangen door LED beeldschermen in presentatieruimtes en vergaderkamers.

Een professionele monitor van een A-merk is de oplossing voor professioneel gebruik. De grote hoeveelheid aan mogelijkheden en opties die standaard op de monitoren zijn geïnstalleerd, maken dit allround professional modellen.

Display4all werkt uitsluitend met monitoren van A-merk fabrikanten. Wij geven u het juiste advies voor uw project inclusief de juiste ophangsystemen en controlesystemen waardoor het gebruik een plezier zal worden. Wij gebruiken displays van o.a. Samsung, Philips, LG, en iiyama.

Indien u advies wenst over de verschillende mogelijkheden van monitoren en controlesytemen voor uw vergaderzaal, boardroom, receptie, controlroom, narrowcasting of klaslokaal dan zullen wij u een voorstel op maat aanbieden.

Beamers
Beamers zijn in veel verschillende situaties toepasbaar en zijn voor velen een vertrouwd product om tijdens een presentatie te gebruiken. De laatste jaren worden er wel veel beamers vervangen door LCD of LED schermen maar de ontwikkeling van de beamers staat niet stil. Voor grotere ruimtes of verdere afstanden zijn er speciale beamers met een grotere lichtopbrengst maar ook voor de kleinere ruimte is er altijd een passende beamer. In het onderwijs wordt er nog op grote schaal gebruikt gemaakt van beamers, veelal in combinatie met Digiborden. Hierbij wordt vaak een Ultra Short Throw beamer gebruikt omdat die dicht tegen het scherm gemonteerd kan worden. Ook als u niet afhankelijk wilt zijn van een digitaal schoolbord dan zijn interactieve beamers een zeer geschikt presentatiemiddel. Wij werken o.a. met de merken Barco, Hitachi, Sony en Canon.

Ook kunnen wij u adviseren bij de mobile oplossing waar een beamer een geschikte oplossing voor is. Wij zorgen dan voor het juiste Projectiescherm, Verrijdbare Trolley en de bekabeling

Besturingssystemen
Wij automatiseren de audiovisuele installatie zo functioneel en praktisch mogelijk. Dit is nodig omdat u zonder ingewikkelde structuren de toegang wilt hebben tot uw middelen. Belangrijke en veel gebruikte functionaliteiten programmeren wij duidelijk en kunnen worden aangestuurd met een Touchpaneel of knoppendisplay. Wij werken met gerenommeerde merken zoals Extron, Creston, AMX, Gira en Neets.

ICT Oplossingen
Omdat de audiovisuele oplossingen steeds vaker worden geïntegreerd met een ICT component denk dan aan apparatuurbeheer via IP, Narrowcasting en room management en videocommunicatie, zijn we een AV-ICT oplosser. Wij werken samen met een gespecialiseerde IT/ICT oplosser die al jaren veel ervaring heeft in het ontwerp, de uitrol, integratie, beveiliging, onderhoud en hosting van allerlei soorten ICT projecten.

Audio
Display4all realiseert de totale audiovisuele oplossingen voor ieder specifieke ruimte binnen uw organisatie. Dit betreft de audiovisuele middelen in vergaderkamers, presentatieruimtes en boardrooms, maar ook in raadzalen, congressen, sportlocaties, scholen, college zalen, operatiekamers en zorgcentra.

Display4all is dealer van de volgende merken:

Totaal inrichting

Materialen

Draadloos presenteren

Roommanagement

Display4all HOREN, ZIEN EN GENIETEN

Display4all is al ruim 20 jaar een landelijk opererende specialist op het gebied van Audiovisuele oplossingen.

Lindtsedijk 20B
3336 LE Zwijndrecht

Telefoon: 078 677 11 11
Email: info@display4all.nl

Instagram
YouTube
LinkedIn
Menu