De verhuizing is achter de rug!

We hebben het al eerder aangekondigd en uiteindelijk is het er dan ook daadwerkelijk
van gekomen en is de verhuizing naar onze nieuwe locatie een feit.

Sinds de oprichting, nu ruim 20 jaar geleden, is Display4all gegroeid en daar past een verhuizing bij. Niet alleen in FTE maar ook in kennis, productassortiment en klantgerichtheid is deze groei merkbaar. Dit heeft er toe geleid dat er is gezocht naar een grotere, ruimere en modernere locatie waarin deze groei verder kan plaatsvinden. Natuurlijk hoort bij deze groei ook een verdere professionalisering die de afgelopen tijd is doorgevoerd en hebben we nu ook een showroom waarin de nieuwste ontwikkelingen, zoals de allernieuwste ontwikkelingen op Audio-Visueel gebied, Presentatiemiddelen, Videowall’s en Narrowcasting oplossingen worden getoond.

We zijn trots te kunnen melden dat wij in de Zorg al veel jaren marktleider zijn op het gebied van digitale communicatie voorziening. Niet alleen de zorg is ons marktgebied maar ook in het MKB zijn wij ondertussen een gerespecteerde aanbieder van AV-ICT oplossingen. Binnen deze doelgroep richten wij ons op het inrichten van Boardrooms, Vergaderruimtes en verder alles op het gebied van AV en ICT oplossingen. Ook onze digitale receptie  in combinatie met fleur is binnen het MKB een veel gevraagde oplossing.  Binnen de Retail worden onze producten zoals fleurmobile en onze brede collectie aan Window advertising oplossingen steeds vaker ingezet. Ook als  het gaat om JUNOO LED- Displays hebben wij voor Indoor alsmede voor Outdoor al vele oplossingen geboden. Aangestuurd door onze Narrowcasting heeft u dan de perfecte oplossing voor advertising zowel indoor als outdoor. Niet te vergeten is onze oplossing die we bieden in de horeca waar we voorzien in digitale menuborden. Of het nu het tonen is van een menukaart of een animatie waarin de producten worden bereid, Display4all heeft de kennis ervaring om u de juiste oplossing te bieden.

Display4all BV is klaar voor de toekomst en wij nodigen u uit om onze producten te komen bekijken in de showroom en onze specialisten staan u graag vakkundig te woord.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.