Het is bijna zover!

De vlaggen zijn al geplaatst en half juni nemen we de sleutel in
ontvangst van onze nieuwe locatie. Natuurlijk moeten er dan nog vele werkzaamheden worden verricht.

Zowel in het modern ingerichte kantoor waar de medewerkers met veel plezier zullen gaan werken als ook de inrichting van de showroom. In deze showroom zullen we een zo breed mogelijk assortiment van onze portfolio opnemen en kunt u zelf ervaren hoe de verschillende producten werken.

Ook  zullen we daar de verschillende productgroepen uitdiepen. Denk dan aan een videowall die we zullen aansturen met onze i-TV narrowcasting player, inrichting van een boardroom voorzien van presentatiescherm, draadloos presenteren, videoconferentie en de besturingssystemen. Maar natuurlijk ook onze verplaatsbare digitale informatieborden fleur mobile.

Natuurlijk zullen we ook diversen, verschillende, manieren presenteren voor het over brengen van digitale informatie. Of dit nu een welkomst scherm bij binnenkomst betreft of een Display in de etalage, digitale menuborden die we aansturen met Gauddi software of een reserveringsdisplay ook wel bekent als roommanagement bij de kantoren, wij zullen alles proberen te verwerken in onze showroom!

Wij nodigen u graag uit voor een bezoek na 3 september a.s.
en dan zult u eerst welkom worden geheten door fleur
onze digitale receptie.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.